Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platyna to niebo

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie teamy daje ze po prostu nie chcesz stad wychodzić <3

5f0cf86e98.jpg

22b92e9586.jpg

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Miałem gorsze gry. :D To to jeszcze nic takiego strasznego.

Tylko ze mnie juz dawno w tej platynie nie powinno byc, zrobie 5 win streak wbije promo i dostane afka wtf. Juz 2 razy tak mialem.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Platyna - pomieszanie graczu z bronzu i silvera z kasą oraz graczy posiadających fart. Witamy. xD 

Opublikowano

Tylko ze mnie juz dawno w tej platynie nie powinno byc, zrobie 5 win streak wbije promo i dostane afka wtf. Juz 2 razy tak mialem.

Spokojnie, ja w grach placementowych miałem 4 razy afka. :)

Opublikowano

XDD

Ostre słowa jak na golda 

A co ma dywizja do tego jak ktoś gra? Sam przechodziłem platynę, to wiem i mają racje że tam jest największe zbiorowisko boostowanych dzieci, afków, trollów i unskilledów. 

Opublikowano

To była gra decydująca czy robię przerwę od lola, jak widać nie robię :D

0c16c1df65.jpg

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Życzę powodzenia, aktualnie jestem silverem i miałem pełno razy przyjemność zagrać przeciwko platynie. Już wolę być w silverze niż w platynie, ale jakoś trzeba to przejść :) Nie mówię, że każda platyna słaba, bo znam i takich, którzy dobrze grają, ale przegrywają właśnie przez "genialne" boostowane platyny.

Opublikowano

Platinumm is love platinum is life

Takie dzieci tu sa ze nie wiem... ostatnio nasz adc pullowal junglerowi golemy przez przypadek zabral malego i pograne... jungler kupil mobilitki u zrobil 0/18/0

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Dywizja zalezy od tego jak grasz.

brąz to gracze ktorym nie zalezy na wyjscie wyzej, malo graja lub sa poprostu ułomni.

Silver to gracze ktorzy troche sobie graja i nawet im to idzie ale maja duzo problem z toksycznością badz nie chcą sie uczyc grac lepiej

gold to gracze z dobrymi mechanikami ale nie potrafiacy poradzic sobie z reszta jak decision making, map awareness etc.

Platyna to gracze z swietnymi mechanikami ktorzy ucza sie coraz lepiej kontrolowac mape objectivy etc. ale nie zwracaja uwagi na team compy

diament 5-2 to gracze z swietnymi mechanikami, kontrolą mapy, umiejacy dobierac postacie itp,

diament 1 wzwyż to gracze posiadajacy pelny zestaw umiejetnosci, potrafia wszystko i głównę role gra faza pickow i banow orazy to kto popelni wiecej bledow podczas rozgrywki.

a trolle afki itp zdarzaja sie w kazdej dywizji.

Jak uda wam sie dojsc wyzej i ze tak powiem zdobedziecie mentalnosc diamentu to wszystko to zrozumiecie.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Myślę, że właśnie platyna to takie przełamanie między dobrym/miernym graczem, ale spotkasz jednego albo drugiego. Powodzenia w dalszej grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...