Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje osobiste - TD

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiemy wszyscy są misje osobiste każdego typu i potrzebuję jakieś linii TD'ków, gdzie zrobię misje 15. (4k dmg, 6k dmg, 8k dmg, 10k dmg).
Myślę nad tym FV nowym TD'ku, bo jest szybki + ma działo z godzilly lub Foch 155, ale przeładowuje dość długo z kolei. Jakieś propozycje?

Opublikowano

Kyrus, pls.

Foch jest teraz bardzo slaby, mobilnosc op nie kest, pancerz slaby, z boku prawie nic, dzialo 3 dni skupia, tragiczne wychyly, magazynek dlugo laduje.

nowy fv to znacznie gorsza wersja tego zwyklego. Ma nieco lepsza mobilnosc, ktora i tak jest slaba, ale 0 pancerza.

Zwykla godzilla ma gorsza mobilnosc ktora wystarcza, ale mniej przyjmna linie. Znajac Ciebie przejdziesz ja za free expa.

Stara godzilla jest najlepsza do robienia obrazen.

Opublikowano

Kyrus, pls.

Foch jest teraz bardzo slaby, mobilnosc op nie kest, pancerz slaby, z boku prawie nic, dzialo 3 dni skupia, tragiczne wychyly, magazynek dlugo laduje.

nowy fv to znacznie gorsza wersja tego zwyklego. Ma nieco lepsza mobilnosc, ktora i tak jest slaba, ale 0 pancerza.

Zwykla godzilla ma gorsza mobilnosc ktora wystarcza, ale mniej przyjmna linie. Znajac Ciebie przejdziesz ja za free expa.

Stara godzilla jest najlepsza do robienia obrazen.

Wystarczyłoby żebyś pograł troszkę więcej niż 20 dyszek na Xt. Foch ma dalej dobry pancerz, który potrafi sporo odbić.

Z kolei ten nowy FV ma przyjemną linie, ale tak jak mówisz gorszy pancerz niż godzilla.

Nie zamierzam przechodzić z FX.

Opublikowano

Wystarczyłoby żebyś pograł troszkę więcej niż 20 dyszek na Xt. Foch ma dalej dobry pancerz, który potrafi sporo odbić.

Z kolei ten nowy FV ma przyjemną linie, ale tak jak mówisz gorszy pancerz niż godzilla.

Nie zamierzam przechodzić z FX.

Posłuchaj sobie co multi mówi o tym czołgu. Bardziej go hejtuje niż ja jadzię. W dolną płytę bardzo dużo wchodzi, w te dzyndzle na górze też, jedynie odbić może przód, w który też wchodzi, czy to od TD czy od medów. Przebijałem Focha w przód z fv4202.

Godzilla ma niezbyt przyjemną linię. Mobilność bardzo słaba, masa weakspotów, działka nieprzyjemne. Drugi brytyjski niszczyciel ma przyjemniejszą linię, 6 tier bardzo dobry, 8 wręcz miodny, ale jest po prostu słaby. Godzilla potrafi sporo odbić po tym buffie, jedynie dolna płyta sporo zbiera, a mobilność spokojnie wystarcza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...