Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Też tak macie

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tak macie że czasami ( bardziej nasila się to w lato )  np posiedzicie 5 min nagle wstaniecie i poprostu musze się trzymać byle czego bo poprostu nic do mnie nie dociera, coś w rodzaju nie wiem jak utrzymać równowage i ma czarno przed oczami... Próba zrobienie jednego kroku w tym stanie kończy się zwykle wylądowaniem na glebe czy zajeban*em w coś... Wiem że dużo ludzi tak ma ale to np po prysznicu czy po wstaniu z łóżka ale u mnie jest to nawet po siedzenie przez chwile ;-;

Opublikowano

Nie chodzi tu o same nwm jakto nazwać... Zaćme przed oczami tylko o to że jakby nie dociera do mnie równowaga ani czucie poprostu jakby zmysły się wyłączają ... Pamiętam jak kiedyś tak miałem zacząłem szybko ruszać nogami żeby utrzymać równowage zajeba*em kolanem w szafe a poczułem to dopiero po tym ,, ataku ''

Opublikowano

Chwilowe niedotlenienie mózgu po zmianie pozycji, nic niepokojącego.

Co? Jak mózg może być niedotleniony, kiedy cały czas oddychamy?

@Wojciech.. dobrze napisał, lekarz też mi to powiedział.

Opublikowano

Mam coś podobnego, czyli takie lekkie traenie świadomości, dziwne czucie, dziwne działanie zmysłu wzroku tylko czasami po długiej kąpieli, w wannie z gorącą wodą. Żyły mi jeszcze wtedy skaczą. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

tak mam to

a co jest przyczna?

wysokie cisnienie krwi, polecam udac sie do lekarza i zmierzyc.

u mnie to wyglada tak

siedze, szybko wstaje, pulsujacy bol glowy, zacmienia przed oczyma.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ty tak serio z tym jak mózg może być niedotleniony, skoro cały czas oddychamy? :>

Co do tematu, prawdopodobnie krótkotrwałe niedotlenienie mózgu. 

Opublikowano

Zaprzeczasz sam sobie. Wojciech napisał tak:

krew odpływa z mózgu  na chwile.

Brak krwi == niedotlenienie.

btw. Gdyby krew odpłynęła z mózgu, to raczej nie skończyłoby się to na chwilowym "omdleniu".

ㅈㅈ.

Opublikowano

Też tak często mam, to normalne jak się dużo czasu siedzi w jednej pozycji patrząc w jedno miejsce. Jesteś spokojny, więc krew płynie wolniej itp. Jak wstajesz to powietrza za mało, mózg nie ogarnia i masz zaćmienie. Chwila mija zanim krew przypłynie do mózgu.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

To działa na takiej zasadzie jak ta zabawa w duszki czy jakos tak że się kucało szybko oddychało a potem szybko wstawało i mdlałeś.

Deus vult

Opublikowano

mam tak czasami

kiedyś nawet jak ściągnąłem sytego bucha z lufki to na 5 sekund zrobiło mi się czarno orzed oczami i miałem takie zachwianie.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Tez tak mam kiedyś miałem takie zaćmienie nawet 7 sekund to był hardcor zrobiło mi się ciemno przed oczami i całkowicie straciłem równowagę gdyby nie ściana to bym wyjebał ostro. Myślałem że umieram xD

Tez tak mam kiedyś miałem takie zaćmienie nawet 7 sekund to był hardcor zrobiło mi się ciemno przed oczami i całkowicie straciłem równowagę gdyby nie ściana to bym wyjebał ostro. Myślałem że umieram xD

Opublikowano

Cisnienie.

Ja to samo mialem jak pierwsze wiadro sciagnalem ;-;.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

przeważnie, jak się szybko i gwałtownie zerwie człowiek to tak się właśnie dzieje, ale możesz mieć nadciśnienie nawet nieznaczne lepiej sprawdź.

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...