Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROŚBA] Dawid potrzebuje naszej pomocy - o krok od śmierci.

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, piszę ten temat ponieważ chcę ze swojej strony w pewien sposób pomóc kuzynowi.

Ostatnimi czasy(w grudniu) Dawid został uratowany przez kierowcę MPK. Dawidowi zatrzymało się serce z niewiadomych powodów, RKO trwało 20 minut aż do przyjazdu pogotowia.

"Niestety skutkiem było bardzo duże niedotlenienie mózgu. Na samym OIOM-ie był 56 dni. Cały czas w śpiączce, podczas której lekarze walczyli, by utrzymać jego podstawowe funkcje życiowe - wspomina."

Przechodząc do sedna sprawy chciałbym Was prosić o udostępnienie artykułu (podam niżej) na tablicach swojego Facebooka aby dowiedziało się o tym większe grono ludzi. Głównym celem tej akcji jest zbieranie pieniądzy na rehabilitacje Dawida ponieważ jest bardzo duża szansa, że wróci on do normalnego funkcjonowania ale to ma swoją cenę a rodzinę nie stać na to. Dlatego tym prostym krokiem wśród Naszych i Waszych znajomych być może są osoby które mogłyby wesprzeć finansowo bądź przekazać 1% podatku na pomoc dla Dawida.

Zapraszam do zapoznania się z tym artykułem jest tam dokładny opis wszystkiego czego nie powiedziałem.

http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20150209%2FRZESZOW%2F150209673

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...