Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego, darmowego firewalla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Szukam jakiegos dobrego darmowego firewalla.Mam antyvirusa avast ale darmowa wersja nie posiada firewalla.

P.S Systemowy firewall to gunwo

P.S Comodo firewall nie bedzie sie gryzl z avastem ? 

ie068n.jpg
Opublikowano

1. Odinstaluj AVASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Ten s**t ma tyle dziur ile Szwajcarski Ser

2. Zainstaluj sobie AVG, najlepiej cały pakiet. Według mnie bardzo dobry antyvirus+firewall.

LUB

3. Zmień system na Linuxa, tam nie poczeba firewalla ;)

Edit: Kursywy nie da się czytać -.-

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCinek! idź dalej czytać pseudo recenzje antywirusów na KS c: Avast jest bardzo dobry antywirusem. Jako jedyny posiada ochronę przed adware. Nie rozsiewaj głupich plotek.

Comodo Firewall nie powinien się gryźć z Avastem. 

Opublikowano

@Cinek! idź dalej czytać pseudo recenzje antywirusów na KS c: Avast jest bardzo dobry antywirusem. Jako jedyny posiada ochronę przed adware. Nie rozsiewaj głupich plotek.

Sam kiedyś używałem Avasta. Bardzo spowalniał mi komputer i przepuszczał wiele niechcianych floodów i wirusów. Nie wiem czy jest możliwe żebym jako jedyny trafił na coś takiego. Według mnie Avast nie jest zbyt dobrym antywirusem, jest to tylko moje zdanie i masz prawo się z tym nie zgodzić. Dam ci 1 przykład; Avast jest na licencję, możemy kupić sobie wersję pro, gdy skończy nam się licencja wystarczy że zmienimy datę w komputerze a będziemy nadal mogli używać opcji pro. Dla użytkowników niby dobre, lecz większość programów antywirusowych z którymi miałem do czynienia pobiera informację o czasie z serwera internetowego. To tyle, nie chcę się zbytnio rozpisywać ;)

Opublikowano

@Cinek! idź dalej czytać pseudo recenzje antywirusów na KS c: Avast jest bardzo dobry antywirusem. Jako jedyny posiada ochronę przed adware. Nie rozsiewaj głupich plotek.

Sciagialem comodo firewall,ale nie moglem wlaczyc firewalla bo wyskakiwal jakis blad.

ie068n.jpg
Opublikowano

A wiec zainstalowalem program comodo firewall,uruchomil sie.Wyskoczyly trzy okna i pisze na jednym zagrozony - zapora sieciowa nie funkcjonuje prawidlowo i jest przycisk napraw,wzielem go ale nic to nie dalo 

ie068n.jpg
Opublikowano

- <IncompatibleSoftware>

<Software Name="avast! Internet Security" />

<Software Name="avast! Free Antivirus" />

</IncompatibleSoftware>

Prawdopodobnie jest to wina Avasta. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...