Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ukrywanie tekstu podczas wchodzenia/zabijania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem.

Podczas wchodzenia mam teskt: Nie posiadasz zadnych nowych wiadomosci . jak to usunac?

A podczas zabijania (dopiero po 2 killu) wyswietla sie aby powrocic wpisz /back

Opublikowano

To jest twój serwer czy wchodzisz na czyjś? Jeżeli na czyjś to jest w jego serwerze ustawione w pluginach. Tego nie zmienisz jeżeli to nie twój serwer.

@Edit Raport o co? Po pierwsze kolego, napisałeś w dziale głównym a powinieneś napisać w dziale zarządzania serwerem jeżeli chodzi o twój serwer. Napisałeś podczas wchodzenia, to skąd ja mam się domyślić że chodzi o twój serwer? Równie dobrze mogło chodzić o jakiś serwer. Nigdzie nie dałeś informacji że chodzi o twój serwer więc wybacz, ale twój raport nie jest sensowny.

Kappa.

Opublikowano

Zgodze sie z @Degistive bo napisales w normalnym dziale w minecraft wiec inni moga myslec o czyms innym a nie o twoim serwerze.

Musisz ten text usunac z message pliku i nie bedzie to wyskakiwalo.

http://przeklej.org/file/dvg1jC/pl.PL.properties

scan:

https://www.virustotal.com/pl/url/21f090503c9b3d47677504bb3505f358d75dd06be9f136ffb60ae56a1a504289/analysis/1423925970/

ps: usun text ktorego nie potrzebujesz a potem wsadzasz plik do folderu pluginu essentials i zmieniasz config z jezykiem

#locale: de_DE

na

#locale: pl_PL

Opublikowano

No to jak masz przerobione essentials to bym poprosil zebys podal tu pliki bo jak go modyfikowales to ja wiecej bez plikow niepomoge.

Ps: nastepnym razem pisz dokladnie temat o co ci chodzi

linijka - 28 i 371 @1361622928-U485574.pngCiast3k.Kuba

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCiast3k.Kuba

Zeby jezyk zmienic to linijka w configu:

linijka 381

Musisz usunac # i dac nazwe pliku spolszczonego czyli pl_PL

ps: na gorze podalem te linijki do pl_PL , ze od back i brak nowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...