Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamiennik do Terrari

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś jakiś zamiennik do terrari w podobnym stylu? Oprócz oczywiście StarBounda i widziałem też kings arthur gold ;d

Albo w podobnym stylu z wyglądu ale np. bardziej pod sterowanie jakimś miasteczkiem czy coś w tym stylu xD

W terrarie grałem dużo ale powoli mi się już przejadła ;-;  (będzie niedługo update bo coś słyszałem? xD)

Opublikowano

Cześć! Mi też się znudziła i od jakiegoś czasu szukam alternatywy. Polecono mi kilka gier, ale żadna nie pochłonęła mnie tak, jak Terraria: Starbound, Magicite, Minecraft, Don't Starve, jakieś 3D survivale. Teraz przymierzam się do przetestowanie Edge of Space, który wciąż jest w becie. Na pierwszy rzut oka wygląda na kopię Starbounda, oby tak nie było. Daj znać gdybyś chciał zagrać ze mną.

Opublikowano

Zna ktoś jakiś zamiennik do terrari w podobnym stylu? Oprócz oczywiście StarBounda i widziałem też kings arthur gold ;d

Albo w podobnym stylu z wyglądu ale np. bardziej pod sterowanie jakimś miasteczkiem czy coś w tym stylu xD

W terrarie grałem dużo ale powoli mi się już przejadła ;-;  (będzie niedługo update bo coś słyszałem? xD)

Nie ma chyba takich gierek sandbox pod sterowanie miastem, ale...

co do samych sandboxów to możesz zagrać w Don't Starve bądź w Minecraft na jakimś serwerze RPG gdzie często zawarty jest jakiś system miast itd.

Opublikowano

W terrarie grałem dużo ale powoli mi się już przejadła ;-;

Przejadła?

Na nudę polecam mody, lub jakieś mapki zrobione przez graczy - sprawdza się prawie we wszystkich grach ;).

Błond jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy.
//Sokrates

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...