Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc szukam serwer kompletnie 4fun. znudzily mi sie serwery lowrate chce troszke poszalec. mozecie mi powiedziec jakie sa serwery ( typu exp max drop max itd) w ktorych po zdobyciu lva dostajemy jak najwieksza liczbe punktow? typu 15, 20 nie pogardze nawet gdyby bylo 50^^

chce po prostu szybko zdobyc max staty i bawic sie :)

mysle ze kazdy zrozumial o co chodzi :P

Pozdro

Opublikowano

Exp:9999999999/Drop:100%/Season 3 Episode 2/Box+1+2+3+4+5/Wings lvl 2-3 In Gm Shop/S3 Quest Items In Shop/ALL JEWELS IN SHOP/Box+5 Drop Season 1 Items (ex.Dragon Knight,Bone Blade and ect)/20 POINTS PER LVL/MAX Stats 64000/GmShopIsAtDevias2(9-77)

Strona: http://internationalmu.sytes.net/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A jak chcesz strone z takimi serwerami to prosze: http://www.xtremetop100.com/mu-online tu znajdziesz dużo serwerów:)

Opublikowano

tak znalazlem go juz wczesniej niestety sa takie lagi ze musze sie kilka razy relogowac zanim np w lorce bede widzial mpc a ludzi tyle ze na stadium w klatkach jest po 20 osob :/

Opublikowano

dawno nie grałem ale zrobili dodatkowy serv 4fan chodzi mi o Frienza maja zatem tam 3 servy z małym expem 15x z hmm dużym x1500 lub x2000 jakoś tak i 4fun exp chyba x6969

napewno lagów takich wielkich miec nie powinenes i z tego co wiem 4fun jest podzielony na 2sub serwery a wiec mozna wejśc tam gdzie mniej ludu

Pozdrawiam

Opublikowano

tak wiem o tym bo gram na frienzie na serwerze revolution ale tam punkty sa rozdawane normalnie to jest 5/6 a mi chodzi o to ze za lvl ma byc jak najwiecej punktow i exp ma byc jak najwiekszy

Opublikowano
Ale ladny spamik :) Ja tes moge?? :lol: :D

Nie spamik na tym International juz gram jak cos pisz nick : Tadziu, ale są tam lagi.

Tak podali strone z rankingiem servów, ale tam też są lagi więc jak ktoś zna to niech napisze.

5c71b48696e49012.gif
Opublikowano

Ja z nudow zagrałem na tym InernationMu ten server to porażka...

może i gra tam sporo ludu ale od strony technicznej ten serv jest...hm,do dupy?

Poprostu admini nie byli przygotowani na taką ilość graczy i jeżeli chcą by ten serv nadal prosperował muszą coś z tym zrobic (głownie z lagami).

Ah i jeszcze ten GM shop...WTF is it? W pare minut bujałem sie w Brass+13+L+dd+dsr+28+7%dd... do tego dochodzi 8k pkt za resa.

no i server ma bardzoooooooo dużo bugów.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano
Ja z nudow zagrałem na tym InernationMu ten server to porażka...

może i gra tam sporo ludu ale od strony technicznej ten serv jest...hm,do dupy?

Poprostu admini nie byli przygotowani na taką ilość graczy i jeżeli chcą by ten serv nadal prosperował muszą coś z tym zrobic (głownie z lagami).

Ah i jeszcze ten GM shop...WTF is it? W pare minut bujałem sie w Brass+13+L+dd+dsr+28+7%dd... do tego dochodzi 8k pkt za resa.

no i server ma bardzoooooooo dużo bugów.

No przecież o to chodzi miał byc 4fun

5c71b48696e49012.gif
Opublikowano

@up

Ah no tak czyli 8k za resa i GM shop odpada ale nadal pozostaje kwestia techniczna servera.

Lagi i bugi.

np.otwieram pralke,wkładam 1 AA+12+opts a przy okazji znika mi drugi AA,ktory był na +13... troche smieszne co? I to nie zdarzyło sie mi tylko raz.

Opublikowano

Hehe niezłe, ale rzeczywiste są lagi i bugi. W sumie to głupio bo żeby ludzie kupowali itemy ze stron usnęli bok+5 ze gm shop.

5c71b48696e49012.gif
Opublikowano

@Edit

Sam juz sobie poradzilem.

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Jak wam tak bardzo zalezy na servie 4fun to zróbcie go sami ;) To kwestia 15min.

Będziecie mieli każdy item jaki tylko zapragniecie,nikt wam nie bedzie ksuł a dodatkowo ustawicie sobie FS od razu ^_^

PS.Cos takiego znudzi sie po 30min.

Opublikowano
PS.Cos takiego znudzi sie po 30min.

Chyba prędzej. Grać sam ze sobą uhh. Fajna zabawa :D.

Pamiętam 2 serwerki Mu Own i Premium Mu. To były najlepsze serwery do zabawy :)

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

• 2 tygodnie później...