Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z proxy

Quarian

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem z serwerami proxy tak mi się wydaję ponieważ blokuję mi tę stronę https://www.archeagegame.com/en/play-for-free/nie mogę się na niej zarejestrować gdy biorę pobieranie strona nie działa. Gdy zarejestrowałem się na telefonie przez przesył danych nie przez moje wi fi wszystko zadziałało. Teraz pytanie jak wejść w proxy i odblokować to?

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak nie jak tak

nie każdy proxy musi obsługiwać stronę czy zawartość strony , zmień proxy na takie co obsłuży    

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Twoje połączenie ze stroną jest szyfrowane, ale Google Chrome wykrywa na niej mieszaną zawartość.Uważaj, jeśli podajesz na niej dane. Mieszana zawartość może zawierać luki, które pozwolą komuś na manipulowanie stroną. Taką zawartością mogą być umieszczone na stronie reklamy lub grafiki pochodzące spoza niej.

Chciał bym to odblokować ale nie wiem jak.

Opublikowano

MYŚL !!   zmień przeglądarkę albo zmień proxy ! 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

znajdź sobie proxy co działa i po problemie, a nie płacz nad jednym co nie działa 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...