Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gołomp

19adis20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy gołomp jest nadal silny? Bo po ostatnim patchu dostał nerfa i go już jakoś nie widać, a zastanawiam się nad kupnem :<

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

­Anivia jest bardzo silnym championem, jest niegrana z powodu braku escape mechanizmu, a jak wiemy, jest moda na zabójców. 

Opublikowano

"Gołomp" skojarzył mi się z Anivią. W takim razie, tak Azir dostał nerfy lecz nadal jest grywalny. :-)

Mogę śmiało polecić. :-)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLigaLegend kto ogląda Kubona ten wie. W każdym razie, jak dla mnie 75 jednostek na W i 10/20/20/30/50 dmg z Q to troszke duże osłabienie.

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Jakoś nie jestem przekonany :<

Nerf trochę boli, ban ratio i pick ratio również spadły od tego momentu. Chyba gołąb zszedł ze sceny na jakiś czas.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLigaLegend kto ogląda Kubona ten wie. W każdym razie, jak dla mnie 75 jednostek na W i 10/20/20/30/50 dmg z Q to troszke duże osłabienie.

Niestety nie oglądam sesji streamerów, wolę osobiście zmagać się z SoloQ. :-)

A jeśli chodzi o samego nerfa, to bardziej boli to 75 jednostek aniżeli ten damage z Q... tak czy tak postać jest nadal wyśmienita. :-)

­

Opublikowano

Ja w sumie go nie polecam. (Mówię od siebie jak jest) Według mnie jest dosyć mało grywalny i rzadko się z nim spotykam. Skilli on za fajnych nie ma. Przywołuje sobie jakiegoś duszka/potworka i on za niego wszystko robi. Cięzka postać do ogarnięcia. Kup sobie lepiej jakiegoś innego midera, typu Swian, etc. 

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Dalej robi swoje, co prawda jest słabszy, ale nie aż tak żeby nie był grywalny. Tak jak mówił przedmówca to nie najbardziej ten dmg z "q" boli, a zasięg :P

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Ja w sumie go nie polecam. (Mówię od siebie jak jest) Według mnie jest dosyć mało grywalny i rzadko się z nim spotykam. Skilli on za fajnych nie ma. Przywołuje sobie jakiegoś duszka/potworka i on za niego wszystko robi. Cięzka postać do ogarnięcia. Kup sobie lepiej jakiegoś innego midera, typu Swian, etc. 

XDDDDDDDD   K***A ZABIJCIE MNIE.  

ON MOWI, ZE SWAIN > AZIR 

JA P******E XDDDDDDD

Azir był jednym z najlepszych toplanerów w ostatnich patchach i był w kazdej grze banowany/pickowany na wysokim elo a nawet średnim. Widać gdzie siedzisz - Cebula V

Azir nadal jest silny ale ciężej mu zdominować linię ale w late i tak robi siekę tak jak robił. Nie słuchaj tego patałacha, do którego się odwołałem bo gówno wie o pickach skoro poleca gówniaka Swaina - pewnie naoglądał się jakiegoś jednopostaciowca, co gra Swainem i poleca go.

Kupić go możesz ale tak jak Kubon mówił to nie jest postać za bardzo na soloq bo ciężko wykerować jak team nie myśli. Linię owszem ornąć można jak grasz vs jakiś melee champ ale jak team unbrained to i feednięty Azir mało powie.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Zrobiłeś mi dzień  xD

Spory nerf, ale nadal potrafi namieszać  :)

Opublikowano

Słaby, taki rengar czy zed robi go na combo z palcem w cipce, nie polecam, zawsze imho był słaby.

Rengar wyszkoczy, dajesz ulta i escape/zabijasz go z combo.

Zed zultuje, azir tez, zrobi escape alob zabije

­

Opublikowano

@koreansmurf Ty chyba nigdy Swaina nie widziałeś. On naprawdę dużo potrafi zrobić. Swaina w late game jest bardzo mocny, na nim trzeba mieć dużo many, i jak wbijesz się w przeciwników na ulcie to nie dość, że sie uzdrowisz to jeszcze będziesz miał naprawdę duży DMG. A Azir nie za dużo potrafi zrobić jeżeli jego team nie ogarnie. I nie gadaj, że Swain jest słaby, skoro potrafi wycarrować grę, a Azorem gówno zrobisz, zbyt papierowy jest. 

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

@koreansmurf Ty chyba nigdy Swaina nie widziałeś. On naprawdę dużo potrafi zrobić. Swaina w late game jest bardzo mocny, na nim trzeba mieć dużo many, i jak wbijesz się w przeciwników na ulcie to nie dość, że sie uzdrowisz to jeszcze będziesz miał naprawdę duży DMG. A Azir nie za dużo potrafi zrobić jeżeli jego team nie ogarnie. I nie gadaj, że Swain jest słaby, skoro potrafi wycarrować grę, a Azorem gówno zrobisz, zbyt papierowy jest. 

Azir taki mocny (38% winrate po ostatnim patchu) 

http://www.leagueofgraphs.com/champions/stats/azir

Heheszki cebulandia V  sie kłania tak mi się coś wydaje ^^ Winratio Azira było zaniżanie prez aroganckie silvery itp bo to postać za trudna dla tych gowien...

Swain jest silny gdy nie potrafi się na niego grać, zasięg morello oraz ignite czynią ze swaina kupę :( Po za tym myślę że twój poziom to max silver 2 bo jezeli nie potrafisz wycarrowac gry gołąbkiem to gl in real life

Opublikowano

Heheszki cebulandia V  sie kłania tak mi się coś wydaje ^^ Winratio Azira było zaniżanie prez aroganckie silvery itp bo to postać za trudna dla tych gowien...

Swain jest silny gdy nie potrafi się na niego grać, zasięg morello oraz ignite czynią ze swaina kupę :( Po za tym myślę że twój poziom to max silver 2 bo jezeli nie potrafisz wycarrowac gry gołąbkiem to gl in real life

Winrate diamond+ ma 37%, więc argument inwalida

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...