Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime shinden strona niedostępna

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dziś jak chce wejść  na anime shinden to strona mi się po prostu nie ładuje wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

Witam od dziś jak chce wejść  na anime shinden to strona mi się po prostu nie ładuje wie ktoś o co chodzi?

Mi też nie działa. Myślę, ze świadomość, czemu tak jest jest niepotrzebna, łatwo mozna sie tez domyslec, ze po prostu im coś się zjebało. Na pewno wystarczy czekać.

Tak btw. polecam od animeshinden bardziej inne strony. Najbardziej mi sie podobają: animeon, animezone, animeodcinki

XrgAYyk.png

Opublikowano

Animezone spoko, ale OVY KissXSisa nie ma :(:( :(

Strona jest off od północy, niedługo powinni włączyć

wpsiz kissxsis ova pl, moze znajdziesz na innej stronie

XrgAYyk.png

Opublikowano

Wiadomość z ich FB, btw również polecam anime odcinki, na shindenie i tak sporą część odcinków musiałem zmieniać co chwilę playery, usunięte pliki, lub w ogóle szukać na innych stronach bo we wszystkich playerach odcinka brakowało.

Wielu z was zauważyło pewnie, że strona nie działa, jest to wynik kłopotów z serwerem, stara strona być może powróci jeszcze na jakiś czas a na chwilę obecną zapraszam wszystkich na naszą nową stronę! 
Miejcie na uwadze, że strona jest w wersji beta, niedługo ukaże się na niej pierwszy news, który w skrócie wyjaśni o co w tym wszystkich chodzi Emotikon smile

Zapraszamy na http://shinden.pl oraz http://shinden.pl/forumS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...