Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę technikiem ] CS Is GooD xd

CS Is GooD xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tej strony Instru.

Coś o mnie:

Nazywam się Damian mam 18-lat .Mieszkam  w Polsce województwo Wielkopolskie.Jestem uczniem Technikum Informatycznego

Pierwszą styczność z teamspeakiem miałem 2 lata temu już wtedy wiedziałem, że będzie coś poważniejszego.Prowadze kilka interesujacych projektów zwiazanych z teamspeak 3..

Co potrafię?:

- zabezpieczenie serwera,ogarnianie iptables,whitelisty

- znajomość permissi (100%) czyli tworzenie rang, edytowanie,

- Skonfigurowanie PokeBot,jts3serverbot lub bota muzycznego...

- podpięcie domeny oraz zalatwienie pl-ki , możliwosc zainstalowania strony na vpsie lub konfiguracja na hostingu-

- konfiguracja licencji skrakowanej

- konfiguracja systemu Linux

- i wiele więcej.

Jeżeli jesteś zainteresowany napisz mi na skypie lub pisz na gg :

GG: 39347008
Skypie: damian.stakiewicz

Opublikowano

Ładnie opisane podanie, są podstawowe informacje i umiejętności.

Polecam.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Powiedzcie mi Co to ma do tego że Crack Licka? 90 % Forum je ma :). około 60 % tsów jedzie na Crack. To że Używa Cracków itd. nie powinno go skreślać z listy. Ważne aby się znał na tym itd. ;)

Opublikowano

Pragnę przypomnieć, że crakowanie licki jest karalne, ponieważ mamy takie prawo. Wiąże się z tym kara grzywna, bądź pozbawienie wolności do lat 2. :)

Na podstawie przepisu art. 78 ust. 1 pr. aut. twórca, którego autorskie prawa osobiste zostały zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania. 

graphic.png

Opublikowano

Negaty mi dajecie wylacznie dlatego bo konfiguruje licki skrakowane.. Nie każdy jest bogaty aby kupowac licke za 600 zl na rok.. To jest ogrom kosztów..A na licencji non-profit dostaniecie blackliste. Nie róbcie mi spamu w temacie...

Opublikowano

Negaty mi dajecie wylacznie dlatego bo konfiguruje licki skrakowane.. Nie każdy jest bogaty aby kupowac licke za 600 zl na rok.. To jest ogrom kosztów..A na licencji non-profit dostaniecie blackliste. Nie róbcie mi spamu w temacie...

na cracku tez dostaniesz blackliste i to szybciej niz bys sie spodziewal..

a czemu na NPL niby ma bys blacklista za co? jak starasz sie o licencje to chyba wiesz na jakich warunkach mozesz z niej korzystac a nie sprzedajesz rangi...

xlyvtk.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

Opublikowano

Crack  licka   . Gościu tam niema nawet co konfigurować ahaha .      NIE POLECAM 

Binarki trzeba skonfigurowac,wlaczyc bypassa a potem teamspeaka .. wiec się mylisz

Opublikowano

Popraw rażące literówki, stosuj estetykę podczas pisania takich tematów. Jak już kopiujesz temat to użyj bbcode który nie przeniesie tekstu z tłem.

Piszesz że twoja znajomość "permisji" wynosi 100%. Szczerze w to wątpie. Ogólnie mnie nie zainteresowałeś, ale życzę Ci powodzenia.

Opublikowano

Powiedzcie mi Co to ma do tego że Crack Licka? 90 % Forum je ma :). około 60 % tsów jedzie na Crack. To że Używa Cracków itd. nie powinno go skreślać z listy. Ważne aby się znał na tym itd. ;)

Polecam instru haha :D

pozdrawiam EltseN gg : 41460778 pewnie mnie pamiętasz :)

Jak tam twój ts3 ?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Polecam instru haha :D

pozdrawiam EltseN gg : 41460778 pewnie mnie pamiętasz :)

Jak tam twój ts3 ?

Dobrze powoli do przodu.. Stwierdziłem sobie ,że komuś pomoge bo miesiąc praktyki to troche nudzi będzie się...

Opublikowano

­Współpracujesz już z kimś?

Ja tam lickę mam na bogato <3

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...