Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co odpisać koledze?

mat41997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisał mi,

- "minecraft to gó*no"

- "nie dlatego że gra nie jest ciekawa"

- "tylko dlatego że gracze jej to dzieci"

Jak mu zreepostować by nie obrazić naszej kanciastej gry?

Opublikowano

Nie widzę sensu takiego tematu, twój kolega ma rację. 

Zresztą jak zakładasz taki temat to zapewne należysz do grupy "dzieci".

Co do tematu.

Nie ma tutaj czego ripostować ale ja już tak bardzo ci na tym zależy to jestem tego samego zdania co Degistive

Nie graj i tyle. 

Proste to możesz mu odpisać.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Odpisz mu

"A twoje gry z grafiką z 2015 roku są i tak gorsze bo nie możesz sobie zbudować ziemianki w niebie."

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Rację ma ;/ niestety pogódź się że w ciągu ostatnich lat gra zeszła na psy ...

Dzieci mnożą sięna serverach jak szarańcza niszcząc grę, więc co masz mu odpowiedzieć jak powiedział Ci prawdę.

Dpóki dzieciaki będą dalej zachowywać się jakby ledwo z przedszkola wyszli taka opinia będzie krążyła i coraż gorzej to wygląda jak starsi gracze przyznają się do grania w Mc

TEMAT

Opublikowano

gó*wno się znata na sztuce.

Co ty za cenzurowałeś, jeśli można wiedzieć?

Napisz, że jego stara wygląda clipper.

Opublikowano

Jak nie chcecie dzieci na serwerach to grajcie na serwerach z modami, dzieci są za głupie na mody :P

A co do tematu to gościu ma rację :)

Minecraft jest spoko tylko większość graczy to dzieci.

Wiecie że nawet pięcio latki grają w mc?

Opublikowano

Skoro nie potrafisz sam wymyślić wystarczających argumentów zaprzeczających temu, że minecraft to gówno, to po co mamy Ci pisać własne?

Antywarn

Napisz, że je*iesz mu matke. Pozdrawiam.

Opublikowano

Napisał mi,

- "minecraft to gó*no"

- "nie dlatego że gra nie jest ciekawa"

- "tylko dlatego że gracze jej to dzieci"

Jak mu zreepostować by nie obrazić naszej kanciastej gry?

Napisz mu, że gracze nie wpływają na jakość gry, co najwyżej na to jak gra jest kojarzona. 

a tak btw. to on ma prawo uwazac, ze minecraft to gowno, ocena jest subiektywna

XrgAYyk.png

Opublikowano

Napisz mu, że gracze nie wpływają na jakość

Jak nie ? wpuść gdzieś w multiplayer dzieci to zaraz się zaczną wyzwiska, i gra traci na jakości, bo z gry robi sie jeden wielki spam

Opublikowano

Jak nie ? wpuść gdzieś w multiplayer dzieci to zaraz się zaczną wyzwiska, i gra traci na jakości, bo z gry robi sie jeden wielki spam

Moze źle to ujałem. 

CHodzi mi o to, ze gracze nie wplywają na to, czy sama gra jst dobra, grywalna itp. Mogą co najwyzej powodować, ze gra jest z tym kojarzona, albo unieprzyjemnaic czas w grze, ale tak jak mowilem, nie jest to wina gry. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

powiedz mu, ze powiedsz dziewczyna w podstawowce ze sie masturbuje na zdjeciach chlopcow.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Napisz mu że jak tak bedzie gadał to skończysz z nim przyjaźń bo rujnuje twoje wspaniałe relacje z grą.. albo powiedz że jak napisze coś jeszcze to pizdniesz go w łeb maczetą lub urwiesz mu łeb wraz ze kregosłupem hahhahaha xD sorry ale temat przezabawny :P ..

Opublikowano

Twój kolega jest pewnie z Hajsów. Ja też teraz brzydzę się Majnkraftem i jego graczami. Serdeczne #BTKJ

a tak na ogół, to napisz mu że niech nie gra i tyle. Ty mu wyzywaj jego gierki po prostu.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Ludzie po 18 też grają. Np rodzice + wujek mojego kolegi, mają po 20, 30 kilka lat, a grają normalnie w metina na privach, mają własny serwer mc, cheatują, mieli własną stronę itp. Ogólnie spoko rodzinka. Niestety minecraft jest znienawidzony przez dzieci. Np moja siostra w wieku 6 lat poznała minecrafta i umiejąc na peaucefulu zabić świnię (zajmuje jej to dobre 30-90 sekund) i nawet nie wiedząc jak otworzyć eq kłóciła się ze mną że jest lepsza ode mnie i umie grać. Do tej pory cudem powstrzymuję ją przed trybem multiplayer, wciskam jej że komp za słaby, odłączam kabel od neta pokazując że nie działa itp.

@ topic

Powiedz że gra spoko tylko gracze cioty.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...