Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

{RELEASE} WR Glad F3D VIP

airforc3on3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troche sie juz boje sciagac hakow... bo duzo teraz banow leci... ale ciesze sie ze wreszcie to forum odzylo!! Gz dla ciebie

Tu mozesz zarobic>> www.zarabianie--w--internecie.pl.tl <<tu mozesz zarobic

To moja prywatna strona... Zapraszam

Opublikowano

7 wirusow i ty go robiles ?? hahaha ^^ nawet go nie sciagam zeby testnac i wam tez nie radze, chyba ze chcecie niedlugo robic formata ...

Opublikowano
7 wirusow i ty go robiles ?? hahaha ^^ nawet go nie sciagam zeby testnac i wam tez nie radze, chyba ze chcecie niedlugo robic formata ...

wszystkie "chyba" D3D sa z tym samym...

xxxxx

Opublikowano

tak ja go robilem --.-- 2. te virusy sa nie grozne , ty tyle wiesz o virusach wiec sie zamknij k? bo jestes niczym widzialem twoj hack i nie chce go komentowac.

Edit:

Ludzie ja aktualizuje hacka zeby bylo cos extra, a nie którzy jak wyjadą to sie plakac chce

N1ghtmare ile ty masz lat ? co dostales od rodzicow na urodziny internet i komputer(zapewne złom za przeproszeniem) i myslisz ze jestes cool bo juz wiesz all na temat hacków, virusów , komputerów itd

Sorry musialem to powiedziec zapewne dostane Warna ale ciul z tym, ludzie najpierw poczytajcie co to Themida , virusy itd a potem sie wypowiadajcie ... to bedzie extra

thx

Lick your MAMA!
Opublikowano
tak ja go robilem --.-- 2. te virusy sa nie grozne , ty tyle wiesz o virusach wiec sie zamknij k? bo jestes niczym widzialem twoj hack i nie chce go komentowac.

K, to nie komentuj, to byl moj 1 hack, poprostu dluzej w tym siedzisz i kozaczysz? jak wygladal twoj 1 hack ?jesli ty go robiles i jestes na 100 % pewny to ok, ale cos nie chce mi sie wierzyc w to ... ale dobra ...

Ps. wypij melise

Ludzie ja aktualizuje hacka zeby bylo cos extra, a nie którzy jak wyjadą to sie plakac chce

N1ghtmare ile ty masz lat ? co dostales od rodzicow na urodziny internet i komputer(zapewne złom za przeproszeniem) i myslisz ze jestes cool bo juz wiesz all na temat hacków, virusów , komputerów itd

Sorry musialem to powiedziec zapewne dostane Warna ale ciul z tym, ludzie najpierw poczytajcie co to Themida , virusy itd a potem sie wypowiadajcie ... to bedzie extra

thx

K, nie znam sie na wirach, ale wystarczy normalnie odp. i bym przeprosil, ale jednak trolle to trolle i kiedy cos im nie pasi to musza bluzgac ...

@down ^^ nie bede karmil trolla

Opublikowano
K, to nie komentuj, to byl moj 1 hack, poprostu dluzej w tym siedzisz i kozaczysz? jak wygladal twoj 1 hack ?jesli ty go robiles i jestes na 100 % pewny to ok, ale cos nie chce mi sie wierzyc w to ... ale dobra ...

Ps. wypij melise

tak małe dziecko to sobie do mamusi mów jak ci pozwoli , do innych ludzi na tym forum masz sie wyrazać .

a i przeczytaj moj post wyzej ;p

Lick your MAMA!
Opublikowano

Wątpię aby to był Twój hack - takie moje zdanie i nie podważaj go bo i tak nie zmienie. ;]

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano
Wątpię aby to był Twój hack - takie moje zdanie i nie podważaj go bo i tak nie zmienie. ;]

wreszcie znalazl sie ktos madry na tym forum xD

Opublikowano

ESP Działa? Też mi coś..

Adres już podałem w temacie Budziaka.. ;] xD

Na prv mogę dać full procedurę ;x

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano

wreszcie znalazl sie ktos madry na tym forum xD

A PIERDOLCIE SIE GNIDY! NIGDY TU NIE BEDZIE DOBREGO HACKA PRZEZ TAKI UBEKOW JAK WY! KTOS SIE STARA A WY TAK CHUJ WAM W DUPE LASKI BEZ! WIECEJ MNIE NA TYM FORUM NIE BEDZIE! NIE ZAPOSTUJE , NIE DAM HACKOW , AVE SATAN KRUWA! MOGE DOSTAC BANA NA MILION LAT W DUPIE TO MAM!

Lick your MAMA!
Opublikowano

airforc3on3 jest autorem tego hacka. Jestem jego kolegą i znam go osobiście. Sam widziałem jak robił tego hacka. Wiecie co ludzie ? Jesteście żałośni... On tu się stara zrobić hacka po updacie punkbustera a wy się tak odpłacacie .. Nawet jakby to nie był jego hack to i tak powinniście się cieszyć że jest jakiś udostępniony, który działa po upie (Jeszcze taki hack z tyloma opcjami).

#Velvet

Znajdziesz zapewne np. na www.warrock-hacks.com ponieważ tam również ma konto i tam użytkownicy są bardziej dojrzali ...

#To ALL

Ja również nie zajrzę już na to forum, ponieważ większość użytkowników jest typu spammerów z tematem "Dajcie sposób na wklejenie plx pls plzzzz !!!" albo typu co sami nie umieją zrobić hacka i jeszcze krytykują... Powiem jeszcze jedno: ŻAL MI WAS !!!

Opublikowano

Ta? Co jeszcze nam powiesz? Powiedz z jakiej strony masz ten hack najlepiej..

Taki text to wiesz dzieci w podstawówce z reguły strzelają + capslock jak pokemon ;O

@Up

Sry.. ale wiesz... dziwie się, że ktoś tak mało inteligentny jak on chodzi po tej samej planecie co ja..

@Down

Żałosne..

Możemy zawsze zrobić 1 vs 1 na wr jak chcesz i sie pobawić mogę z tobą jak taki kozak jesteś..

@Edit

Jak chcesz posapać to zapraszam: 3032816 pisz kiedy chcesz.

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano

Taki text to wiesz dzieci w podstawówce z reguły strzelają + capslock jak pokemon ;O

@Up

Sry.. ale wiesz... dziwie się, że ktoś tak mało inteligentny jak on chodzi po tej samej planecie co ja..

JUZ CI MOWIE ZZ JAKIEJ Strony :

www.velvetmojamamajestpedalem.com

Lick your MAMA!
Opublikowano

@Up

@Down

Żałosne..

Możemy zawsze zrobić 1 vs 1 na wr jak chcesz i sie pobawić mogę z tobą jak taki kozak jesteś..

ta ty jestes inteligentny to ja jestem UFO chodz kto wie ...

Lick your MAMA!
Opublikowano

Reported double post + obrażanie użytkownika ;]

Pisz do mnie: 3032816 i możesz mnie powyzywać a ja dam screena na forum to sie pośmieją z Ciebie..

@Edit

Reported za pierwszy post ;]

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano

takich ludzi trzeba tepic -.- a co propo za wall-hack, grc bypass, head-shot i inne pierdoly dostalem 2 bany ;]

Opublikowano

O ładnie. 2 konta masz na raz? Nie ładnie report znowu poleci.. tak mi przykro..

Z tej wypowiedzi zrozumiałem:

Velvet, [zwrot do mojej osoby] moja mama jest pedalem [to mowisz Ty].

Czyli z tego wynika, że się żalisz do mnie, że twoja mama jest pedałem? No sorry to nie mój problem;]

Prosta droga dedukcji nie zrozumiała dla idiotów czyt. Ciebie.

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano
takich ludzi trzeba tepic -.- a co propo za wall-hack, grc bypass, head-shot i inne pierdoly dostalem 2 bany ;]

jak all oszkalowali tego hacka to sie nie dziw wiecej banow nie bedzie bo hackow nie bedzie

Lick your MAMA!
Opublikowano

@Up

A ja mówię, że będą hacki i co mi zrobisz jak swój dam na forum? Zabronisz mi? Nie plx.

GG: 3032816 Pisz to śmiało pogadamy razem Panie Force~

@Down

Ponieważ z reguły trolle wracają na forum jak szarańcza : d

springfankopiadq0yy4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...