Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legalny cheat do FIFA World

Hasiuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! 

Wczoraj postanowiłem nagrać filmik, w którym przedstawiłem działanie bugu a.k.a legalny cheat w FW. 
Gdy zminimalizujemy i ponownie zmaksymalizujemy grę w trybie Ultimate Team to obejmujemy kontrolę nad zespołemprzeciwnika a naszego oponenta rozłącza(chybabo nie wiem, co dzieje się u naszego przeciwnika) co daje nam możliwośćstrzelenia samobója i wygrania meczu legalnie. Poniżej zostawiam filmik oraz mam prośbę do Wasjeśli macie tak samo to dajcie znać w komentarzu  :)

https://www.youtube.com/watch?v=4W5jAZdtj60

Opublikowano

Idąc Twoim tokiem rozumowania to kazdy cheat do fify jest legalny, bo kazdy z nich wykorzysuje bledy. :D

Mozesz to naglasniac jak tylko zechesz, a EA jedyne co zrobi to zablokuje ten filmik na YT.

Opublikowano

Legalny w sensie, że taki za który nie dostaniemy bana bo takiego czegoś nie wykryją a takie trainery to zwiększają szansę na bana. :)

Opublikowano

Jest to celowe wykorzystywanie bledu w grze, wiec jest tak samo karalne. Moze nie perm banem, ale jezeli by im sie zachcialo robic co z oszustami to za takie cos napewno kara by byla. ;)

Opublikowano

Ja oczywiście nie używam tego ;) Po prostu pokazałem w filmiku na czym to polega i oby EA w końcu to naprawiło chociaż po nich nie spodziewał bym się tego ;p

Opublikowano

Ja oczywiście nie używam tego ;)

W 45 wygranych meczy z karierze juz w 3 lidze nono.

Słychać, że wypowiadanie się w języku polskim jest dla Ciebie poważnym wyzwaniem.

Może następne filmy po angielsku?

Opublikowano

To i tak nie działa. Nawet jak przejmiemy team przeciwnika i strzelimy więcej bramek to na koniec meczu i tak przegrywamy 0:3 czyli jak w przypadku rozłączenia się. Myślę że to nie jest żaden bug

Opublikowano

W 45 wygranych meczy z karierze juz w 3 lidze nono.

Słychać, że wypowiadanie się w języku polskim jest dla Ciebie poważnym wyzwaniem.

Może następne filmy po angielsku?

Zagraj ze mną w FW zobaczymy jak będziesz gadał po meczu ;) Od 10 ligi mecze gram bez trainerów itp. wspomagaczy nie licząc tego pojedyńczego filmiku. Nie wiem, czy zazdrość zżera czy może jakiś defekt twojego podwozia więc radzę udać się do lekarza. Co do wypowiadania się w języku polskim mogę napisać tylko tyle.. nagraj coś sam to podyskutujemy. Pozdrawiam.

@budynnn u mnie pokazuje dwa mecze pierwszy to walkower a drugi z wynikiem korzystnym dla mnie. Dziś przeciwko mnie jeden gracz zrobił ten manewr i spadłem do ligi 3. Wyrzuciło mnie widziałem tylko jak w tle rozgrywka trwa dalej a ten mecz zaliczyło podwójnie co dało mi pierwszy spadek.

Opublikowano

Sposób ten podobnie jak wszystkie chaty do trybu FUT, które znajdują się w dziale powinien być karalny.

Pozostaje tylko kwestia tego, jak aktualnie rozpatruje to EA.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Zacytuję:

'' • zabrania się wykorzystywania błędów lub obchodzenia jakichkolwiek systemów w grach w obrębie produktów lub serwisów EA, w tym: 

- rozmyślnego wykorzystywania lub współużytkowania błędów znalezionych w rozgrywkach rzeczywistych lub fikcyjnych, bez względu na to, czy wiążą się one z uzyskaniem nienależnej przewagi; 
- informowania w sposób bezpośredni lub pośredni innych użytkowników gier lub serwisów EA o istnieniu takich błędów. ''

Więc pytam się. Jaki to ''legalny cheat''?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Idąc Twoim tokiem rozumowania to kazdy cheat do fify jest legalny, bo kazdy z nich wykorzysuje bledy. :D

Mozesz to naglasniac jak tylko zechesz, a EA jedyne co zrobi to zablokuje ten filmik na YT.

Już wystarczy aktualizację , jak uzyskać ?

[email protected]<script cf-hash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script>

Już wystarczy aktualizację , jak uzyskać ?

[email protected]

Opublikowano

Tak jak już pisali, jak tak zrobisz to przejmujesz kontrole i nie ważne ile bramek wjebiesz i tak przegrasz. Nie jest to cheat tylko błąd gry.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Błąd gry, ale jego wykorzystywanie grozi karą.

Tak samo jak przy większość cheatów znajdujących się w dziale.

636451494245979649038.gif

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...