Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wypromować swoją stronkę na Facebook'u ?

Pikuuu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To myślisz, że inaczej się wybijesz? Jak chcesz to reklamuj się na innych stronkach albo rób te share za share czy uj wie co. Kampania reklamowa najlepszy sposób.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Zapłać za kampanię reklamową.

Tam też są puste lajki :P

Masz na to jakieś fundusze czy nie ?

Poproś kogoś z większym FP o zareklamowanie Twojej strony, zapytaj YTberów, jak nie masz kasy to rozkręć coś z memami wśród znajomych (np. zrób mem o swojej szkole czy przerób jakieś szkolne zdjęcie które skutecznie rozejdzie się po tablicach najbliższych znajomych) i gotowe !

W internetach jest sporo poradników co i jak, ale pamiętaj że kreatywności nie da się wykuć jak pacierza :)

f.png

Opublikowano

osobiście mam fanpage i w miesiąc udało mi się nabić 10k like :)

Robiłem to prostym sposobem.. wchodziłem na inne fanpage i pisałem "Udostępniamy?" gosciu odpisał tak i ja udostępniłem go on mnie. Lepszej formy reklamy nie ma

jak chcesz u mnie reklame to pisz PW

(jakoś się dogadamy $$)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Wal linkiem do fanpage wszędzie gdzie się da (nawet tu).

Opublikowano

A udostępnisz moją stronkę raz za darmo ? Chcę ją trochę rozkręcić.. Jak chcesz możemy zrobić udost za udost..

/ Nie reklamujemy swoich fanpage . ~Valky

Opublikowano

Na Allegro możesz zakupić posta reklamowego na innych FP, wtedy najczesciej polajkują Cię tacy użytkownicy którzy są w jakiś sposób zainteresowani contentem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...