Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gry / Gier

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam gier z takimi opcjami:

najpierw trzeba coś zbudować a potem to przetestować

Może to być dosłownie wszystko, rakiety kosmiczne, samoloty, samochody

Dodatkowo gra MUSI być SandBoxem czyli gdzie nie ma czegoś takiego jak 'Za niski lvl aby tego użyć' jedynie co to kasa w grze może ograniczyć mi wybranie danego elementu do dołączenia

Gry najlepiej do pobrania za free

Dodatkowo szukam gry Survival ale żaden MineCraft bo to jest dno, brak wymogu szukania jedzenia, brak statusu wody czy innych survivalowych aspektów.

Aktualnie gram w UnTurned i jest fajne, wymagane szukanie jedzenie walka z Zombie bronie, granaty itp i najlepiej coś w ten styl

TEMAT

Opublikowano

Kerbal dobry ^^ ktoś coś jeszcze ma?

+ Besiege dobre tylko że mam różowy ekran cały czas i nwm jak to naprawić

Poszperałem trochę w internecie, kilku ludzi ma ten sam problem, w większości karta graficzna która nie może się dostosować.

Opublikowano

Hmmmm, trochę dziwny problem jak na taką słabą grę, gra jest dosyć mało wymagająca i stary komp 5letni by go uciągnął więc trochę to dziwne ale nic trudno trzeba czekać na update albo na ofiacjalną wersję bo to beta póki co jest

TEMAT

Opublikowano

Minecraft,Terraria, H1Z1, Warz, Dayz, The Forest, This War of Mine.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Minecraft = 100% dzieciarnia na serverach, brak znajomości ortografii, brak jakiegokolwiek szacunku czy kultury, wszędzie każdy reklamuje się u innego gościa, brak jakiejś głównej myśli same kop buduj i od nowa kop i buduj nic ciekawego

Całą reszta jest apokaliptyczną myślą z Zombie, co nie jest najgorsze ale to są najnowsze wersje niektóre nawet z końca 2014r więc potrzeba sporego wkładu w kompa aby wgl odpaliły i grać się dało jak człowiek :)

This War of Mine - zaraz sprawdzę bo nie oglądałem tego tytułu ^^

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...