Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena Konta

Norfeusz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy w dobrym temacie napisałem, alepotrzebuje pomocy z wyceną mojego konta. Chciałbym je sprzedać i nie wiem czy w ogóle jest sens. tak więc przejde do opisu:

Na koncie mam ponad 15k bitew, i WN8 rzędu 2260. Jest to pierwsze konto.

Jeśli chodzi o czołgi

X IS7, E100, E5, BC 25T, AMX 50b. I Ob 907 z ostatniej kompanii

IX na chwile obecną tylko Centurion zbadana i do połowy wyexpiona jest też T30, ale do odkupienia

VIII Prem T34. T44. T69. zbadane ISU,110, AT15

VII arta amerykańska M12 i zbanany TD Francuski (sory nazwy nie pamiętam)

Jeśli chodzi o reszte premek, to churchil III, t25, (to z 5 tierów) i zabawki na 3 tierze, jak t127 i kilka innych

Jeśli chodzi o perki i moduły. To na prawie wszystkich czołgach wyższego tieru są full założone moduły, takie jakie się zazwyczaj zakłada bez większych rewelacji. Jeśli chodzi o perki to tak samo. Średnio po 2-3 perki na załoge, na każdą nową linię szła nowa załoga. Najlepsza ma połowe 5 perka.DOdatkowo na koncie jest ponad 5kk kasy i na chwile obecną 1,4k golda.

Opublikowano

Witam nie wiem czy w dobrym temacie napisałem, alepotrzebuje pomocy z wyceną mojego konta. Chciałbym je sprzedać i nie wiem czy w ogóle jest sens. tak więc przejde do opisu:

Na koncie mam ponad 15k bitew, i WN8 rzędu 2260. Jest to pierwsze konto.

Jeśli chodzi o czołgi

X IS7, E100, E5, BC 25T, AMX 50b. I Ob 907 z ostatniej kompanii

IX na chwile obecną tylko Centurion zbadana i do połowy wyexpiona jest też T30, ale do odkupienia

VIII Prem T34. T44. T69. zbadane ISU,110, AT15

VII arta amerykańska M12 i zbanany TD Francuski (sory nazwy nie pamiętam)

Jeśli chodzi o reszte premek, to churchil III, t25, (to z 5 tierów) i zabawki na 3 tierze, jak t127 i kilka innych

Jeśli chodzi o perki i moduły. To na prawie wszystkich czołgach wyższego tieru są full założone moduły, takie jakie się zazwyczaj zakłada bez większych rewelacji. Jeśli chodzi o perki to tak samo. Średnio po 2-3 perki na załoge, na każdą nową linię szła nowa załoga. Najlepsza ma połowe 5 perka.DOdatkowo na koncie jest ponad 5kk kasy i na chwile obecną 1,4k golda.

Myślę, że 150-200 zł wyciągniesz  :)

Opublikowano

6 dobrych Xt w tym 1 unikat z kampani. Czolgi na 8t, zarabiarka jest, bardzo dobre staty.

Do 500zl, 200 to zdecydowanie za malo.

Opublikowano

Chciałym się jeszcze jedną rzecz spytać. Czy ktoś z was sprzedawał już jakieś konta??. jest popyt na takie coś? I gdzie to sprzedać,najlepiej allegro?

Opublikowano

Chciałym się jeszcze jedną rzecz spytać. Czy ktoś z was sprzedawał już jakieś konta??. jest popyt na takie coś? I gdzie to sprzedać,najlepiej allegro?

Ja sprzedałem na serwisie ,,sprzedajmy". Najlepiej na allegro, bo bezpieczniej.

Opublikowano

Może głupie pytanie zadam, ale cóż. nigdy nie sprzedawałem.

Na jakiej zasadzie się dokonuje sprzedaży. Po zapłacie podajemy id i hasło razem ze zmienionym mailem??

Opublikowano

Na jakiej zasadzie się dokonuje sprzedaży. Po zapłacie podajemy id i hasło razem ze zmienionym mailem??

Żeby zmienić maila trzeba przejść przez bardzo długie i trudne procedury, w WoT nie ma ID, jest tylko nick, email i hasło. Jak zobaczą że chcesz zmienić email, a potem przypadkiem zmienia się nazwa na zupełnie inną, mogą zbanować za handel kontem. WG to nie jest głupia firma, a ceny kont są stosunkowo niskie, gdyż nie ma popytu na konta, każdy gra na swoim. Sprzedając konto nawet przez allegro ryzykujesz jego stratę.

Opublikowano

Musisz podać email + hasło do niego raz email + hasło do konta w Wocie.

Bez email'a nikt nie kupi od Ciebie konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...