Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL od Finn'a - skrypty się nie injectują

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko wszystkim ! :D z racji tego iż dzisiaj są Walentynki chciałbym wam życzyć :

Wszystkiego dobrego w Dniu Św.Walentego

dużo radości, dużo czułości
a przede wszystkim morza miłości  życzy ~~~~ James ~~~~  <3  <3  <3  <3  <3  <3 .

Ok, ale przejdźmy już do sedna sprawy :D pobrałem sobie najnowszą paczkę "BolStudio" OD Finn'a i niestety mi nie pyka : c Zrobiłem wszystko według instrukcji, którą podaje "AUTOR" w swoim TUTKU. A skrypty jak się nie INIECTOWAŁY tak się nie INIECTUIĄ :P

Ech i bądź tu mądrym i pisz wiersze ...
Opublikowano

Ok po zaktualizowaniu libów coś ruszyło :D Skrypty te co były w folderze od FINNA nie działają? Mam na myśli Evad­eee oraz EzVade ?? :)

Może ma ktoś jakiś lepszy programik to aktualizacji skryptów ? :>

Ew. Może jest jakieś działające FREE EVADEEE ? :P

Opublikowano

EzEvade działa ale do tego musisz odpalasz NulledLoader czy jakoś tak. Był on w paczce z EzEvade.

No właśnie odpalam te 2 skrypty i niestety nie działa :/

Ogólnie mi coś spami jakimś syfem na czacie :D na zielono 

­

Opublikowano

u mnie niby bol od finna sie injectuje ale i tak nic nie działa, wrzuciłem sobie skrypt neolitlehelper, gra wczytała na czacie wywaiło loading sucesfull ale i tak ten skrypt nie działa, nawet niema zadnego menu pod shiftem.

Opublikowano

Screen z GRY : 

League-of_wxsaxww.png

Screen BoL'a :

sadasdpng_wxsaxwa.png

­

To zrób ss'a tych błędów to łatwiej będzie. Ale skoro liby aktualizowałeś za pomocą tego programu z forum bola to powinno śmigać.

Proszę SS'y wyżej :>

PS : Liby Updatowałem programem od Devn :D

­

Opublikowano

up

mam te same zielone błedy co na pierwszym screnie

zastanawia mnie tez jedna rzecz na dole jest wersja lola do jakiej bol sie injectuje, w orginalnym bolu jest latest a potem patch 5.3 5.2 i nizej. w wersji od fina jest latest a potem 5.2 i nizej. tak jak by wersja od finna nie była zaktualizowana do 5.3  moze sie myle

Opublikowano

Możliwe że masz rację ^^ że po prostu jeszcze nie ma aktualizacji do 5.3. Bo u mnie skrypt Fantastic Syndra na patchu 5.2 działał bez problemu a teraz przy każdym skrypcie mam te zielone linijki w lolu..

Opublikowano

up

mam te same zielone błedy co na pierwszym screnie

zastanawia mnie tez jedna rzecz na dole jest wersja lola do jakiej bol sie injectuje, w orginalnym bolu jest latest a potem patch 5.3 5.2 i nizej. w wersji od fina jest latest a potem 5.2 i nizej. tak jak by wersja od finna nie była zaktualizowana do 5.3  moze sie myle

Na stronie Finn'a jest podane, że BoL został w pełni zaktualizowany pod Patcha 5.3.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...