Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny problem z grą

Salut97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dość nietypowy i dla mnie poważny problem z metinem (jak na razie to jedyna gra, przy której to zauważyłem)

Problem polega na tym, że czy odpalam Priva czy PL'a czy go reinstaluję czy ściągam wszystkie aktualizacje, skanuję komputer nic nie działa.

W sensie uruchamiam launcher wszystko się patch'uje gre odpalam uruchamia się ekran startowy gry i nie mogę nic zrobić, ani wybrać serwera ani się zalogować dosłownie nic, czasem uda mi się poruszyć cokolwiek ale wtedy pierdzieli się całe okno gry "krzaczy się". Jeżeli ktoś wie o co może chodzić niech pomoże, dodam, że próbowałem zmiany ustawień w cfg metina, karty graficznej, trybu aero w windowsie itd nic nie pomaga.

Mój laptop prezentuje się w ten sposób

Windows 8.1 64bitowy Oryginalny 

8GB Ramu

Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz

Grafa : 2GB AMD Radeon 8600/8700M

Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

Odpal z prawami admina, zmień zgodność program na windows 7 PPM>właściwości>zgodność...

Jak nie pomoże to może nie masz zainstalowanych najnowszych sterowników na komputerze? Jeśli nie to zrób format. xD

Opublikowano

wszystkiego próbowałem, skończyło się na tym że poszedł format i wszystko śmiga, wydaje mi się że problem powstał po zainstalowaniu najnowszysch sterów visuala 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...