Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Engineering co po orgrimmar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam engi na 250/300, w orgrimmar nie mam już za duzo receptur do kupienia, a te co mam i co podwyższają mi poziom to takich rzeczy wymagają, ze... , na ah drogie to w uj, a samemu zbierać długo zajmuje ale mam teraz pytanie w jakim mieście mogę dokupić receptur czy coś, które to jest nastepne miasto by robić engi?

to moje najgłówniejsze pytanie^^^, ale mam jeszcze pytanie odnośnie tych fajnych rzeczy(receptur), nie wiem może coś polecicie fajnego bo moze coś znacie, ale np. gdzie ten motorek (recepturę na niego) można kupic(wiem, ze od 450 ale chciałbym wiedzieć ;d, albo na helikopter?) lub na inne jakieś fajne rzeczy ; D?

ogólnie rzecz biorąc to teraz po orgi nie wiem gdzie dalej iść by robić engi

za pomoc serdecznie dziękuje

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Udaj się do Gadzgetrzan lub Booty Bay, będziesz musiał wybrać specjalizacje w engi teraz.

Szczerze powiedziawszy engi mam prawie na 700 i nadal nie mam wybranej właśnie specjalizacji spośród tych 2. Czy to jest takie ważne? Co opinia to każdy ma inną.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy engi mam prawie na 700 i nadal nie mam wybranej właśnie specjalizacji spośród tych 2. Czy to jest takie ważne? Co opinia to każdy ma inną.

Bo ogólnie rzecz biorąc od CATA nie musisz wybierać specjalizacji.

To jest ukryta treść, proszę

Ale mówię to na CATA. Bo przed CATA to do Gadzgetrzan musisz po specjalizacje zasuwać.

Opublikowano

Schematic Machani-Hog kupisz u Gara Skullcrush w Warsong Offensive. To jets 1 mapa na Wotku. Musisz wbic jednak repe na maxa i posiadać spore sakwy golda bo matsy na niego są w cenie. Coś około 11k  kosztuje cala impreza.

http://www.wowhead.com/item=44502/schematic-mechano-hog

Pierwsza mapa po stronie Ogri/Storwind, zaczynając od strony Undercity/ Darnassus‎(?) lądujemy po drugiej stronie Northlandu

Opublikowano

Pierwsza mapa po stronie Ogri/Storwind, zaczynając od strony Undercity/ Darnassus‎(?) lądujemy po drugiej stronie Northlandu

Masz racje aczkolwiek quest  prowadzi cię najpierw na te mapę więc dla mnie to jest 1 mapa.

2sbu2dv.png