Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Win7 LAN

fuunny

Pytanie

Opublikowano

Siemano. Mam problem. Otóż na kablu od routera na windowsie 7 nie działaja mi rózne strony np. 192.168.0.1 (strona routera) , radi*part*.pl,program origin  itd. po prostu nie chcą sie załadować. Postanowiłem kupic modem na usb do komputera (wifi) i na tym wszystko działa ale wole kabel ponieważ jest mniejszy ping w grach itd. Dodam, że na windows 8.1 na kablu wszystko działało. Nie wiem od czego to zalezy ;c

1390758008-U305854.png graphic.png

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoro nie ustawiłeś sieci to jak mają działać właściwie stronki?

problem tylko w tym ze nie potrafisz konfigurować sieci na podstawie ustawień routera,  bo w obydwu systematach sposób ustawienia sieci jest identyczny  

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ymm. Nic nie ustawiałem. Jak zainstalowałem win 8.1 to wszystko działało. Na 2 laptopach jak podlacze kabel to tez wszystko działa tylko na tym komputerze z win 7 nie działaja rózne strony ;c 

@Edit Przypomniałem sobie ze jak uzywalem Hotspot Shield to wszystko normalnie działało.

1390758008-U305854.png graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...