Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DOTA 2 co i jak ?

Besta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zaczynam grać w Dotę 2 bo lol mi się nie podoba bardziej już mi pójdzie dota2 i nie wiem od czego zacząć poproszę o wszelką pomoc co mam kupować na daną postać i lvl i jaki jest dobre postacie i jak bić żeby dedali .

Opublikowano

Ile razy jeszcze będzie zadawane to samo pytanie? Popatrz 3/4 posty niżej to zobaczysz te same pytania i tak w kółko

Polecam tobie Meepo, dobra postać na początek, kupuj tango na każdą postać

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Ile razy jeszcze będzie zadawane to samo pytanie? Popatrz 3/4 posty niżej to zobaczysz te same pytania i tak w kółko

Polecam tobie Meepo, dobra postać na początek, kupuj tango na każdą postać

Będą się pojawiać puki jakaś społeczność się nie uformuję. To nie tylko na MPC tak jest.

Co do tematu to polecam Ci zagrać najpierw w tryb gry Limited Heroes. Masz tam wszystkich bohaterów dla początkujących oraz ich buildy. Latwo można ogarnąć.

Opublikowano

#up 

Podałeś link do przestarzałego poradnika purga ... Brawo !

A jeśli chodzi o sam początek grania w Dote 2 , to tak jak napisał Burned123 odpal sobie Limited Heroes , włącz poradnik do danej postaci , popatrz jak wygląda rozgrywka .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...