Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Odblokowanie rynku steam

Espance22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupilem PSC za 20 zł, doladowałem kase na steamie, ale bodajze zabraklo mi 0,39 euro do tych 5 euro, zeby odblokowac rynek. Teraz jest napisane, zebym doladowal kolejna kase, bo brakuje. I mam pytanie, czy musze znowu za 20 zl kupowac PSC i doladowac dalej to konto? Czy moze teraz jakas gre kupic np za  1 euro, ale karta kredytowa i odblokuje mi sie rynek czy tak to nie dziala? Troche chaotycznie to napisalem, ale mysle, ze zrozumieliscie o co mi chodzi. 

Opublikowano

Jest napisane, ze trzeba doladowac 5 euro i cos kupic, obojetnie co, zeby odblokowac rynek steam. A jak wiadomo 5 euro = kolo 22 zl, a ja kupilem PSC  za 20 zł czyli nie odblokowal mi sie rynek steam, bo braklo kolo 2 zł. I teraz wyskoczyl komunikat, zebym kolejna PSC dodal i ta kwote wplacil nastepnym PSC czyli te 2 zł. I pytam sie was czy musze znowu PSC kupowac za 20 zl, bo taka jest najtansza, czy moge uzyc karty kredytowej i kupic jakas gre za te 2 zl i wtedy tak jakby doda mi sie do tamtej kwoty ktora wplacilem PSC?

Opublikowano

Znaczy, 20zł na psc masz nadal. A gdy kupisz jakąś grę za 2 zł to i tak czy siak odblokuje za 30 dni rynek. A, żeby doładować za 5euro steam to musisz mieć to 2zł, czyli musisz drugą psc za 20zł

Opublikowano

To czyli nie wzielo mi tych 20 zl z PSC? To wkoncu jak to jest, musze doladowywac za minimum 5 euro  steam i pozniej z tego kupic jakas gre? czy po prostu mozna bez doladowywania tych 5 euro od razu kupic jakas gre, np przez karte kredytowa za 1 euro i rynek sie odblokuje? Bo sie gubie juz.

Edit: Mowiac prosciej: Musze doladowywac te 5 euro to "porftela steam" czy moge byle co od razu kupic zalozmy za 1 euro i rynek bedzie odblokowany?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...