Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spodnie

Gość 35000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam jakis fajnych spodni i mam kłopot bo podobaja mi sie dresy baggy ale zastanawiam sie czy nie sa one pedalskie :/ co myslicie? Podacie linki do jakis fajnych aukcji? A moze poprostu jakieś jeansy? Rozmiar niewazny i tak potem znajde swoj lat 13

Opublikowano

Siema szukam jakis fajnych spodni i mam kłopot bo podobaja mi sie dresy baggy ale zastanawiam sie czy nie sa one pedalskie :/ co myslicie? Podacie linki do jakis fajnych aukcji? A moze poprostu jakieś jeansy? Rozmiar niewazny i tak potem znajde swoj lat 13

Nie wiem co ludzie w nich widzą, każdy co je nosi to wygląda jakby  miał nasr*ne w majty.Tak są pedalskie

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Pls spodnie pedalskie XDD

^istnieją jeszcze takie osoby zacofane co oceniają orientację, bo ubiorze? 

Tutaj fajna aukcja:

http://allegro.pl/b321g-spodnie-meskie-dresowe-baggy-22-mix-l-i5055756292.html

To nie te osoby są zacofane tylko ty jesteś zbyt postępowy. Jak ktoś ubiera sie jak baba a jest facetem to jest pedałem i zboczeńcem koniec kropka.

ekonomicz_wxsshsn.jpg

Opublikowano

Nie wiem co ludzie w nich widzą, każdy co je nosi to wygląda jakby  miał nasr*ne w majty.Tak są pedalskie

W bagach?

Spróbuj tak powiedzieć w twarz ziomkom spod bloku, policja cię znajdzie w stawie za tydzień ;)

Baggy/dresy nie są pedalskie, właśnie dodają takiego JP XDDD

A na serio dresy nie sa pedalskie, rurki sa pedalskie

Amen

Opublikowano

W bagach?

Spróbuj tak powiedzieć w twarz ziomkom spod bloku, policja cię znajdzie w stawie za tydzień ;)

Baggy/dresy nie są pedalskie, właśnie dodają takiego JP XDDD

A na serio dresy nie sa pedalskie, rurki sa pedalskie

Amen

Nie mów hej jak mnie nie znasz i nie wiesz jaką mam nawet posture a wierz mi nie jest Ona nerdowska.

Prawda jest taka każdy chodzi w czym chce i jak mu się podobają to czy chodzi w rurach czy w dresach baggy nie robi mi to różnicy.Ale moja opinia jest niezmienna i nie uważam, że dresy są zbyt wyjściowe.

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...