Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry Coop

Andreass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jutro wpada do mnie kuzyn i bedzie gejmingowa noc. Dacie jakies gry na dwóch COOP najlepiej na takie kompy ze sredniej polki ale takie ze odpali dying light na minimalnych bez scin xD Najlepiej nie wymagające jakieś i7 gtx 970 tylko takie srednie, byly ciekawe fajne :D Odpada CS:GO i league of legends

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Cała seria borderlands. Ma coop i to baaaardzo długi, posunę się do określenia że tak nieznośnie długi, że po tygodniu się nudzi. Sam z kolegą grałem tydzień po 4 godziny dziennie w 1 i 2 część, przeszliśmy tylko 20% całej gry, może nawet nie. I się znudziło. Jeszcze gierki multi typu ghost recon phantoms, planetside 2. Left4Dead, The Forest, MINECRAFT, METIN. Jest masa tytułów.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Witam, jutro wpada do mnie kuzyn i bedzie gejmingowa noc. Dacie jakies gry na dwóch COOP najlepiej na takie kompy ze sredniej polki ale takie ze odpali dying light na minimalnych bez scin xD Najlepiej nie wymagające jakieś i7 gtx 970 tylko takie srednie, byly ciekawe fajne :D Odpada CS:GO i league of legends

Podaj mi parametry Twojego 'średniego' kompa to Ci powiem czy będziesz miał ściny w tej grze (zaznaczone na czerwono).

PS: (zaznaczone na zielono), czemu nie napisałeś tego tematu cud wcześniej, tylko nagle - teraz? kuzyn nagle Ci wczoraj zadzwonił, że jutro przyjeżdża do Ciebie na noc? Takie rzeczy się od razu pisze na forum, żebyś miał więcej odpowiedzi od userów tego forum. Te forum liczy ponad milion usera już.

Masz konto już na tym forum 2 lata, 9 miesięcy prawie (tak jak ja PRAKTYCZNIE, bo ja założyłem 4go października 2012 konto, Ty 4ry miesiące wcześniej - założyłeś 20 maja 2012 te konto). :)

Taka mała rada ode mnie w PS (zaznaczone na zielono z Twojego postu). ;)

bez gif

Opublikowano

Szkoda, że kuzyn, a nie dziewczyna. No ale co zrobisz, nie :D
Team Fortress 2
Dead Island

Seria COD
BF 3 lub 4

Yo!

Opublikowano

No wiem szkoda ale nudzi mi sie to ktoś musi wpaść :D Mój Pecet

intel g3285 oc 4,2ghz
gtx 650
4gb ram ddr3
  :D

A jego

taki ze odpalil mafie 2 na max bez scin

Nie chce dead spaceów, borderlandsów, diablów, ded ajlendów bo to juz przeszlem :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

death space 3, metro 

Od kiedy metro jest w coopie?

@ topic

Curve fever, karaoke party, combat arms :> nie tylko giganty.

­

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...