Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Normale

Ädrianovskyy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro nie chcesz grać normali to graj rankedy. A jak nie chcesz nic tracić grając normale to załóż nowe konto i leveluj. ;)

Pomocnik
Opublikowano

Skoro nie chcesz grać normali to graj rankedy. A jak nie chcesz nic tracić grając normale to załóż nowe konto i leveluj. ;)

@NeVdi proszę Cię naucz się czytać... Niektóre Twoje posty są tak bez sensu, że masakra... Gościu piszę, że szuka motywacji do grania normali gdyż brakuje mu tam kilka winów i creepów do Diaxa na normalach, a Ty pomysłowy kurcze dobromir piszesz, żeby sobie poszedł grać na inne konto, no brawa za logikę ziom :) Zacznij myśleć zanim coś napiszesz pls..

@topic Wiesz co, na normalach możesz też w sumie popróbować nowych championów etc. więc to też może być dla Ciebie jakąś tam motywacją :)

Pomocnik
Opublikowano

dzieki za wszystkie dobre odpowiedzi sprobuje z muzyka znajomymi i nowymi postaciami.

Tak najlepiej :) Polecam żywe i wesołe piosenki ;)

Opublikowano

­Jeśli chcesz możemy pograć razem normale, ja aktualnie gram normale bo się uczę grać nowymi postaciami :D

Opublikowano

@NeVdi proszę Cię naucz się czytać... Niektóre Twoje posty są tak bez sensu, że masakra... Gościu piszę, że szuka motywacji do grania normali gdyż brakuje mu tam kilka winów i creepów do Diaxa na normalach, a Ty pomysłowy kurcze dobromir piszesz, żeby sobie poszedł grać na inne konto, no brawa za logikę ziom :) Zacznij myśleć zanim coś napiszesz pls..

@topic Wiesz co, na normalach możesz też w sumie popróbować nowych championów etc. więc to też może być dla Ciebie jakąś tam motywacją :)

Takich tematów z motywacją ile on założył to się w głowie nie mieści. Napisałem całkowitą prawdę, jeśli on nie chce tracić czasu na coś z czego nie będzie mieć praktycznie korzyści to po co w to grać? Dlatego ZAPROPONOWAŁEM aby założył nowe konto i sobie levelował, a normale na tej 30 zostawił w spokoju... potrafię czytać i nie lubię jak osoby źle interpretują moje zdania, które są całkowicie w 200% trafne. Który to może temat na szukanie motywacji? 3? 4? Proszę Cię, da się szukać motywacji, ale to zależy w 100% od samego siebie czy Ci się zachce, a nie bo ktoś Ci tak napisał. Następnym razem również pomyśl, zanim zaczniesz na kogoś najeżdżać bo on "niby" źle odpowiedział na pytanie. 

Pozdrawiam, NeVdi.

Opublikowano

Jak sie zachecic do normali bo teraz gram same rankedy ale chce wrescie zdobyc diamentowe medale brakuje mi okolo 400 winow i 100k creepow?

Po co się zmuszać, jak nie chcesz to nie graj.

Możesz testować championy którymi nie grałeś. :x

­

Pomocnik
Opublikowano

Takich tematów z motywacją ile on założył to się w głowie nie mieści. Napisałem całkowitą prawdę, jeśli on nie chce tracić czasu na coś z czego nie będzie mieć praktycznie korzyści to po co w to grać? Dlatego ZAPROPONOWAŁEM aby założył nowe konto i sobie levelował, a normale na tej 30 zostawił w spokoju... potrafię czytać i nie lubię jak osoby źle interpretują moje zdania, które są całkowicie w 200% trafne. Który to może temat na szukanie motywacji? 3? 4? Proszę Cię, da się szukać motywacji, ale to zależy w 100% od samego siebie czy Ci się zachce, a nie bo ktoś Ci tak napisał. Następnym razem również pomyśl, zanim zaczniesz na kogoś najeżdżać bo on "niby" źle odpowiedział na pytanie. 

Pozdrawiam, NeVdi.

W 200% trafne ofc. Chyba w -200%. Napisałeś głupoty i się do tego przyznaj ;)

Opublikowano

ja wam powiem , jestem teraz w g5 , mam duże mmr i ciągle gram z g1 platynami , jest przyjemnie , aż chcę się grać , a na normale po prostu waste of time ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...