Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Odnosnie m2Bob

roog234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie bo jestem biedakiem i mnie nie stać na m2boba a jest to dobry bot i da się w jakiś sposob go miec za darmo wiem że jest na 5 h za darmo czy przy tym zmiana ip i nowe konto na stronie dało by na nowo te 5 godzin ? :D albo jakieś inne sposoby byście podali /lub inne cheaty podobne !!

Opublikowano

Siemka mam pytanie bo jestem biedakiem i mnie nie stać na m2boba a jest to dobry bot i da się w jakiś sposob go miec za darmo wiem że jest na 5 h za darmo czy przy tym zmiana ip i nowe konto na stronie dało by na nowo te 5 godzin ? :D albo jakieś inne sposoby byście podali /lub inne cheaty podobne !!

Hehe, niestety bot ma anty-onionshielda ;/. Przykro mi.

Pozostaje Ci tylko kupić tego bota, albo korzystać ze słabszego ;/.

Inne cheaty to kamer mod :D. Tam masz expbota.

Opublikowano

To jest niemiecki bot, ktos kto zna pythona pewnie by go przerobil.

Wart jest 10euro za 40 dni.

Zawsze mozesz robic nowe konto co 5h :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

To jest niemiecki bot, ktos kto zna pythona pewnie by go przerobil.

Wart jest 10euro za 40 dni.

Zawsze mozesz robic nowe konto co 5h :D

no ale niby tam posiada blokade jakąś :D i jeśli ma ktoś gotowego kamera na balmorke s2 :D niech poda

Opublikowano

Jak masz mocnego kompa robisz tak pobierasz VMware Player robisz sobie miejsce na dysku wgrywasz jakiegoś windowsa np 7 kopiujesz obraz wirtualnej maszyny i teraz odpalasz M2boba na wirtualu po 5 h kasujesz obraz i

ODINSTALOWUJESZ PROGRAM VMware następnie musisz wgrać go ponownie i wgrywasz kopie obrazu lub windowsa odnowa  i masz kolejne 5h za free

Nie wiem czy z tą kopią dalej działa (mi działało bynajmniej 2 mies temu) jeśli nie to po prostu stawiasz windowsa odnowa i powinno działać.

Ale kopia lepsza bo jak będziesz stawiał windowsa co 5h to dysk HDD przerobi ci się na mielonkę jak masz SSD to możesz wgrywać wina ile chcesz

Kluczem jest odinstalowanie programu VMware po ukończeniu 5 h dlatego że jak tego nie zrobimy a wgramy odnowa windowsa lub kopie to m2bob nie ruszy dlatego że ma gdzieś zanotowane listę programów wgranych ich czas i datę instalacji jeśli po 5h wywalimy VMware z kompa a następnie znowu wgramy Wina to m2bob pogubi się bo będzie myślał że stosujemy taką sztuczkę pierwszy raz i pozwoli znowu na odpalenie bota ...

Tylko musisz zakładać nowe konta

http://www.dobreprogramy.pl/VMware-Player,Program,Windows,13312.html

Dlaczego polecam VMware dlatego że

1) Łatwo instaluje windowsa wkładasz płytę i od razu przechodzi do wgrywania

2) Wtyczki i dodatki które umożliwią nam gre w metina wgrają się same od razu po pokazaniu pulpitu

3) Pełna funkcjonalność USB (A nie tak jak w VirtualBox)

4) Możesz przekopiować sobie dane ze swojego dysku a następnie wkleić na wirtuala bez użycia płyt czy usb

Wada

Po odpaleniu metina nie zaleca się zmiany rozdzielczości okna maszyny dlatego że obraz może nam się spłaszczyć (chodzi o okno metina) ...

Utrudnione sterowanie myszką w grze ale da się opanować to po chwili (chodzi mi o obrót kamery)

Spróbuj ale nie wiem czy dalej działa sposób ...

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sprawdzał ktoś czy nadal ta podana wyżej metoda działa ?

U mnie na VM Workstation 11 podczas próby instalacji tego pliku m2bob wyskakuje konsola CMD i pisze Detect_suspicious_environment(checkcode=00006)

Ktoś się z takim czymś spotkał ?

Opublikowano

Sprawdzał ktoś czy nadal ta podana wyżej metoda działa ?

U mnie na VM Workstation 11 podczas próby instalacji tego pliku m2bob wyskakuje konsola CMD i pisze Detect_suspicious_environment(checkcode=00006)

Ktoś się z takim czymś spotkał ?

Sprobuj zainstalowac system nie na VM Workstation tylko na VMware Player

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdzałem - to samo (taki sam błąd).

Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły ?

PS: czy tylko ja przez kilka dni nie mogłem nic napisać na forum, bo po kliknięciu ,,Odpowiedz" forum się zawieszało ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...