Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest popularność gry?

Michas303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak jest z popularnością tej gry? Dużo osób gra i mało jest cziterów ?

Czytałem o battlefield heroes i podobno już nie ma sensu w nią grać właśnie z powodu małej ilości graczy i masy cziterów.

Dodatkowo, czy gra jest p2w ? (jak naprzykład w/w heroes)

Opublikowano

Nawet sporo gra ludzi, jest na czym grać :) Z Cziterami bardzo rzadko się spotykam :)

Nie do końca jest p2w ponieważ możesz dużo rzeczy kupić bez kupowania zbędnych fundsów.

Bronie różnią się celnością, zasięgiem itp.

Ale na podstawowych też można ugrać bardzo dużo. :)

Opublikowano

Sytuacja jest podobna do BFH. Grafika jest bardzo kiepska. Działa na  podobnych zasadach co BFH. Gra jest darmowa, ale żeby dobrze grać trzeba płacić. Można kupić za darmo mocne bronie, ale żeby na nie nazbierać trzeba grać całą masę godzin. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Grałem w tą grę sporo swego czasu, i powiem tak:

Gra jest w teorii darmowa ale nie da się grać bez wydawania kasy. Podstawowe bronie są tak słabe w stosunku do tych za pieniądze, że nie ma mowy o dobrych statystykach.

Graczy jest jak na razie sporo, lecz mniej niż kiedyś. Jest też coraz więcej cheaterów.

Opublikowano

Dużo osób gra,a kilka osób nie gra niby kończy,ale znów powraca.Gdyż wcześniej padła Blacklista to większość graczy przestała grać chociaż i tak dużo osób grało pomimo tego.

Teraz z powrotem wróciła Blacklista i zauważyłem,że nie którzy co nie grali powracają.

Co do cheatów są dziś spotkałem chamskiego bota ,ale server też nie był dobrze zabezpieczony.A tak poza tym gra się dobrze.

Jeśli chodzi o Pay2win to owszem nie ma co się oszukiwać,ale w tej grze liczą się bardzo dodatki do broni.Bo broń i można kupić za kredyty tylko trzeba je wymęczyć :P

Bo za kredyty to już nie kupimy dodatków na stałe tylko na kilka dni.

W dailydraw spokojnie się wygrywa za darmo boosta na kredyty dzięki czemu szybciej je zdobywamy.

Także szczerze wystarczy raz kupić dobre dodatki i dobrą broń i spokojnie można ciorać graczy jak się chcę.Tylko tak jak wspomniałem trzeba na pewno na starcie kupić dodatki do broni.

Bo na broń można nazbierać kredytów i wtedy już kupimy broń na stałe.A jeśli nie chce się czekać i zbierać kredytów to tylko czekać i kupić zestaw pakietowy broni z dodatkami.

Lub też poczekać na wyprzedaż w dailydeal.

I napewno nie razi Pay2Win tak jak to jest w BattleHeroes.Poza tym z mojej strony polecam wybrać tylko 1 postać,która nam się spodoba i codziennie losować raz na 24h za free w dailydraw kartę.Można trafić broń lub i inne rzeczy czy dla innych śmiecie w postaci strzykawek czy bandaży.

Mi się tam gra podoba,a co do cheatów to niestety w większości gier się trafia.

Opublikowano

@Tigerxy Zanim na zbiera kredytów na broń miną z 2 miesiące, i nie sądzę aby sprawiało mu przyjemność granie przez ten czas z podstawową bronią, ze statami 0/30, a kwestia kredytów to pół biedy bo trzeba jeszcze wbić level wymagany na konkretną broń. Prawda jest taka, że minimum 50zł trzeba wydać na jedną postać aby kupić broń i dodatki.

Co do cheaterów to wczoraj wszedłem do gry pierwszy raz od paru miesięcy, i od razu po wbiciu na serwer zobaczyłem aimbota ze statami 114/10. Także jest ich sporo.

Opublikowano

Dlatego napisałem,że trzeba najlepiej kupić pakiet zestawu.A co do tego wczorajszego cheata ze statami 114/10 to jakbyś wczoraj zauważył to ten server nie był zabezpieczony.

Opublikowano

+ za kretydy można jedynie kupić broń lub pkt umiejętności ale też nie wszystkie bronie o dodatkach nie wspomne a bez nich też lipnie się gra. Gra dużą popularność miała jakieś 2 lata temu lecz EA/easy olewała ją, wstawiając co jakiś czas jedną broń i dodatek, potem mapy i nowy tryb, jakieś patche naprawiające które nic tak naprawde nie naprawiały. I to wszystko na przestrzeni ponad 2lat i ja nie widze żadnych wielkich różnic a nawet sie pogorszyło, inne firmy ukończyliby tą gre w rok, patrząc na takie tytuły jak warthunder, neverwinter czy ghostrecon które prosperują bardzo dobrze

Opublikowano

+ za kretydy można jedynie kupić broń lub pkt umiejętności ale też nie wszystkie bronie o dodatkach nie wspomne a bez nich też lipnie się gra. Gra dużą popularność miała jakieś 2 lata temu lecz EA/easy olewała ją, wstawiając co jakiś czas jedną broń i dodatek, potem mapy i nowy tryb, jakieś patche naprawiające które nic tak naprawde nie naprawiały. I to wszystko na przestrzeni ponad 2lat i ja nie widze żadnych wielkich różnic a nawet sie pogorszyło, inne firmy ukończyliby tą gre w rok, patrząc na takie tytuły jak warthunder, neverwinter czy ghostrecon które prosperują bardzo dobrze

Wiadomo, że studio EASY próbuje tylko jeszcze wyciągać pieniądze z tej gry. Samo EASY powiedziało odnośnie BFH, że im nie opłaca się tej gry rozwijać, pewnie z tą gra również tak jest. Jeden yotuber za pisanie o sytuacji jaka jest grze na oficjalnym forum dostał bana.

Opublikowano

Czy istnieje stronka na której można zgłaszać cheaterów  ?

Można przez support, ale i tak EASY zgłoszenia olewa.

Opublikowano

Dalian gorączka jest serwer gdzie stali hakerzy grają praktycznie codziennie np tisomino..., otherswordly... ta cała czarna lista coś nie za bardzo funkcjonuje :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...