Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zły obraz

Koxownik1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę odpalić lanuchera ,ponieważ wyskakuje mi błąd :

Program C:\Riot Games\League of Legends\RADS/projects/lol_patcher/releases/0.0.0.21/deploy/libcef.dll nie jest przeznaczony do uruchamiania w systemie Windows albo zawiera błąd. Zainstaluj program ponownie uzywajac oryginalnego nosnika instalacyjnego albo skontaktuj sie z administratorem systemu lub dostawca oprogramowania w celu uzyskania pomocy

2v1xidf.png

Opublikowano

Wygoogluj owy plik, pobierz i wrzuć do lokalizacji podanej przez error, powinno pomóc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

W takim razie, usuń foldery: Lol_Patcher oraz Lol_launcher, znajdziesz je w folderze "projects", jeśli nie pomoże pozostaje reinstalacja gry.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Stary wiem co masz, też to miałem, na pewno uzywales/las lolupdatera, programu, ktory zwieksza fps'y. Wystarczy ze w updaterze gry klikniesz opcje napraw i po problemie, pobierze ci sie okolo 1gb danych

Opublikowano

Stary wiem co masz, też to miałem, na pewno uzywales/las lolupdatera, programu, ktory zwieksza fps'y. Wystarczy ze w updaterze gry klikniesz opcje napraw i po problemie, pobierze ci sie okolo 1gb danych

Nie używałem takiego czegoś bo nie mam kompa ze słomy to po pierwsze ,a po drugie pisałem ,że nawet patcher nie chce mi się włączyć.

2v1xidf.png

Opublikowano

Nie używałem takiego czegoś bo nie mam kompa ze słomy to po pierwsze ,a po drugie pisałem ,że nawet patcher nie chce mi się włączyć.

No to ja ci nie pomoge, ja miałem dokładnie taki sam błąd, lecz pojawiał mi się on, gdy przechodziłem do ładowania gry.

Pomocnik
Opublikowano

Jak na moje oko to powinieneś zreinstalować lol'a , brakuje Ci jakiegoś pliku, a skoro Ci nawet luncher nie odpala to opcja napraw odpada :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...