Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zaprogramować makro w Natec Genesis gx78?

_LillyPL_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłam sobie dzisiaj myszkę Natec Genesis GX78, lecz nie wiem jak ustawić w niej makro czy tam triple clicka. Z góry dzięki za pomoc.

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Nie wiesz jak, to nie ruszaj macro. No recoil? Burst? Myślisz, że w jakiejkolwiek strzelance da to przewagę? Jestem ogromnym przeciwnikiem takiego software, gdyż to rozleniwia i po wyłączeniu macro nagle dostajemy w dupe od dobrych graczy, gdyż już samo nie wchodzi w głowę albo nie walisz laserem

Opublikowano

Omg.. To moja sprawa czy tego uzywam czy tez nie. Nie potrzebuje tego do strzelanek tylko do srajcrafta jak juz chcesz wiedziec... Pozdrawiam.

Opublikowano

potrzeba matką wynalazku i bez myślenia się nie obejdzie, wystarczy otworzyć program dodać czy nagrać akcje jakie ma myszka wykonać, zapisać i wgrać do myszki .  gotowe 

od pomocy sa pliki dołączone przez producenta z oprogramowaniem no i sama pomoc w oprogramowaniu. skoro pisze to trzeba raczej przeczytać 

p.s. nie wiem co to za soft, jak wygląda i jak się go ustawia, i nie mam zamiaru czytać instrukcji obsługi zawartej w programie by się go nauczyć ustawiać 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jak nie macie zamiaru pomóc, to nie piszcie-proste. Pozdrawiam...

Do Moderatorów:

Można zamknąć. Widzę, że wszyscy chcą na tym forum pomagać <3 Widać, że mpc schodzi na psy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...