Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Ezreal

Deerek

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który skin? ;_;

• Pulsefire Ezreal
      4
    • Debonair Ezreal
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

chciałbym się Was zapytać jaki albo jakie polecacie skiny do Ezreala. Ogólnie myślę nad kupnem Pulsefire Ezreal, ale się zastanawiam czy się opłaca. Domyślić się można, że cena nie gra roli!

Czekam na Wasze opinie! ;)

Opublikowano

Oczywiście, że Pulsefire... Znakomite animacje, świetny wygląd. Jak Ci nie szkoda kasy to warto. ;)

Opublikowano

Pulsefire jest obecnie najlepszym skinem do Eza, ma pozmieniane animacje i nieźle w grze wygląda. Z niższej półki polecam Debonair... Świetny art i w grze też niczego sobie. :D

Opublikowano

Jak najbardziej polecam Cybernetycznego Ezreala, a jeśli cenisz sobie prostotę i klasycyzm mogę polecić Lodowego Ezreala.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pulsefire to spierdolony skin, wygląda jak z jakiejś gry zrobionej w 2000 roku. 
Ja od siebie polecam Debonair Ezreal najlepszy zaraz po TPA skin. 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

TPA Ezreala nie można kupić obecnie.

PS. Jeżeli się jeszcze zastanawiasz to Frosted Ezreal też jest spoko skórką. imo najładniej wygląda poza pulsefire

Opublikowano

tiaa jak na skin za ponad 100 zł to strasznie słaby a bym tam brał TPA eza

75 złotych*, jakby TPA był dostępny do kupienia to bym go już dawno kupił. ;)

Pulsefire to spierdolony skin, wygląda jak z jakiejś gry zrobionej w 2000 roku. 

Ja od siebie polecam Debonair Ezreal najlepszy zaraz po TPA skin. 

Starszy skin po prostu, doczeka się VU i będzie epicki! :)

TPA Ezreala nie można kupić obecnie.

PS. Jeżeli się jeszcze zastanawiasz to Frosted Ezreal też jest spoko skórką. imo najładniej wygląda poza pulsefire

Ogólnie się zastanawiam nad tym Pulsefire Ezrealem, naprawdę chciałbym go kupić, ale nie wiem ile będę na ten skin zbierać. xD

W takim razie będę zbierał RP na Pulsefire, nie ważne ile będę zbierać. Chcę ten skin! :D

Opublikowano

Cóż, jestem całkowicie niezdecydowany. Dostałem wypłatę (YT) i mam okazję kupić tego Pulsefire Ezreala jednak mam troszkę żal że kupuje go za takie pieniądze, a mogę go trafić w gifcie. xD

Dodałem do tematu ankietę, będę wdzięczny za wzięcie w niej udziału. ;)

Opublikowano

Pulsefire Ezreal nie jest wart swojej ceny, ale jest według mnie najlepszym skinem do Eza, więc jeśli Ci kasy nie szkoda to moja opinia to Pulsefire najlepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...