Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ROCCAT vs H2K

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o meczu ROCCAT vs H2K ?

Overpow, jak zawsze daje sie głupio zabijac, z farmą jest w tył, i przez cala gre nic nie robi.

Czy tylko mi sie wydaje, ze on do kazdej przegranej sie najbardziej przyczynia? 

Opublikowano

Overpower i toplane to w ogóle śmieszna sprawa.. Roccat na tą chwilę gra fatalnie.. Moim zdaniem także to On przyczynia się do tych przegranych najbardziej.

Opublikowano

Według mnie to była przegrana w 100% od samego początku. Maokai, oraz lee sin ma totalnie 0 dmg w late game. Lissandra z caitlyn nie mogą pokerowac gry sami ;/

Wczoraj śmieszne picki, a dzisiaj to samo ;/

Mimo tego, że to prawie cały team polaków to życzę im ostatniego miejsca w LCs, poniewaz grają na prawdę fatalnie.

Stary roccat był czymś pięknym, mogli się mierzyć z każda druzyną w LCS, a teraz dziwie się, że oni w ogole są w LCS'ach =,=

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Jak go nie wywalą to mogą sb pomarzyć conajwyżej o top 3 ale w Challenger Series choć pewnie i tam nawet jakieś boby z topa zaorają Overpowa, szkoda słów na te mecze Roccatów..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

To już się robi śmieszne.Over nie nadaje się na topa,robi bardzo nierozsadne zagrania..Powinni poszukać lepszego toplanera bo jak tak dalej pójdzie to będzie lipa w tym splicie :|

Opublikowano

Over sie nie nadaje po prostu... Wszystko niszczy za kazdym razem, w kazdej grze... Cały roccat się opuścił, nieporównywalnie do tego co było wcześniej.

Opublikowano

Ewidentnie przegrał im to Overpow... moim zdaniem nic nie gra a trzymają go w tym roccat tylko ze względu na sentyment.

Opublikowano

@Secretly juz broni overa jakim to nie jest geniuszem tejze lini, jak bardzo sie przystosowal, jak zagrywki vandera czy jankosa moga odwrocic los roccat

prosze was, poki mider nie stanie sie bardziej agresywny i nie zmienia topa to team moze jedynie myslec o walce o utrzymanie spota w lcs

­

Opublikowano

moim zdaniem gre przegrał jankos, nawet nie wiedzieli, kiedy jest respawn drake a on wolał wziąć reda, nie trafił żadnego Q. Dziś się chłopak nie popisał 

Opublikowano

Xaxus większe gówno od niego. A Maokai w late ma dmg i to w c**j duży jak na full tanka.. na W bije procentówki co chwilę praktycznie przy 40cdr a wszystkie skille to spamowalne są i każdy z nich to CC - nie licząc ulti.

579571423327107377857.png

Opublikowano

moim zdaniem gre przegrał jankos, nawet nie wiedzieli, kiedy jest respawn drake a on wolał wziąć reda, nie trafił żadnego Q. Dziś się chłopak nie popisał 

Jankos takze słabo zagral, ale to wyjątek, przeważnie robi najwiecej z teamu.

A over w prawie kazdej grze gra najgorzej, on sie najczesciej przyczynia do przegranej.

Jedyny ratunek to wymiana jego na byle kogo, bo raczej nikt nie zagra gorzej niz on.

Opublikowano

@Secretly juz broni overa jakim to nie jest geniuszem tejze lini, jak bardzo sie przystosowal, jak zagrywki vandera czy jankosa moga odwrocic los roccat

prosze was, poki mider nie stanie sie bardziej agresywny i nie zmienia topa to team moze jedynie myslec o walce o utrzymanie spota w lcs

Skąd tutaj mój nick i kiedy ja broniłem Overa? o.O Ja nawet się nie udzielałem w temacie, ale mniejsza.

Btw. Tamten Roccat był o niebo lepszy, z Xaxusem, który grał defensywnie i Pawełkiem, który potrafił z Vanderem świetnie się zgrać. Ten Roccat nie daje rady w splitach. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Na Topa Kubona, mid do wymiany, może Czaru? Why not i może coś osiągną, bo na razie to bieda z nędzą. -.-

Mid może zostać, poza tym Czaru nie jest lepszy od Nukeducka, jedyne czego Roccatom brakuje to gry agresywnej oraz dobrego top lanera. Nawet z takim składem jaki mają teraz powinni być top 3 przy obecnej formie Elementsów.

Opublikowano

Mid może zostać, poza tym Czaru nie jest lepszy od Nukeducka, jedyne czego Roccatom brakuje to gry agresywnej oraz dobrego top lanera. Nawet z takim składem jaki mają teraz powinni być top 3 przy obecnej formie Elementsów.

Top 3? 

Hmm...FNC, SK, UOL, H2K..Ja tu widzę przy obecnej grze max Top 5 i tyle.

y6eft.gif

Opublikowano

Jakie czytanie ze zrozumieniem? Chyba dobrze zrozumiałem... :ninja:

y6eft.gif

Opublikowano

Jakie czytanie ze zrozumieniem? Chyba dobrze zrozumiałem... :ninja:

Skład jaki mają teraz, w odpowiednim momencie, w tym sezonie. Jakby mi chodziło, że teraz, aktualnie powinni mieć top 3 to dałbym przecinek po mają a przed teraz, boże żeby takie coś tłumaczyć :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...