Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Całkowicie Polski Minecraft

Piotrekonex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. całkowicie polski więc dług publiczny też macie :P ?

A tak na poważnie zaczynając :

-Co niby macie że uważacie się za taki wyjątkowy ???

Napisaliście jedynie serwer fb a zarazem hardcore ci dziwniejsze, co niby macie czym mogli byśmy się zainteresować i zatrzymać na dłużej ?

-Perezentacja z lekka do dupy daliście parę zdjęć a dokładniej :

1.tak zwana wizytówka serwera

2.krzykliwe hasła

3.jakiś strongmen (co ma to wspólnego z mc ? o.O) i posąg (tym bardziej nie rozumiem)

4.podstawowe wiad. o serwerze w tym hasła takie jak

* Serwer od graczy dla graczy (używane zdecydowanie za często, co drugi serwer tego używa...)

* Wszystko dopięte (zaraz pewnie ktoś wejdzie i zacznie wam wypominać pluginy czy inne bugi)

5.Budowle z lekka przebudowane z internetu przynajmniej ten smok (wiem ponieważ tego smoka sam budowałem i pamiętam jeszcze wzór jego budowy)

6.Nie mam pewności lecz, budynek co został przedstawiony na zdjęciu przypuszczam ze spawn słabo wykonany (lepiej już zróbcie mały a ładniejszy)

-Znajdźcie inną nazwę serwera ponieważ ta trochę jest bez sensu, może uwaga bez sensu lecz niby inne serwery nie są całkowicie polskie?(nie mówię tu o nie spolszczonych pluginach ....)

Jeżeli tego nie poprawicie to nie ma co dawać wam złudnych nadzieji jak dla mnie...

To jest uwaga dla serwera by ją poprawili nie miała na celu obrazić ale ostrzec, tak więc nie róbcie serwera dla jaj i kasy tylko włóżcie w to trochę pracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...