Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Następca Kossów

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo. Mam od dłuższego czasu Kossy UR40, były już na rekablingu ale znowu pojawia się ten sam problem co przed wymianą kabli. Często przestaje łapać jedna słuchawka etc. etc. Myślę teraz nad kupnem czegoś zamkniętego. Nie chcę headsetu. Myślę nad 681 EVO, ale czy to będzie najlepszy wybór z zamkniętych? Poza tym, nie mam dźwiękówki, póki co mi nie potrzebna bo integra daje radę ;)

/Cena do 150 zł. 

he?

Opublikowano

681 evo są półotwarte i otoczenia słucha muzyki z tobą :p Masz spis, poczytaj, obczaj co dla Ciebie najlepsze. Ja bym w tym budżecie wybrał raczej Superluxy HD669

Opublikowano

681 evo są półotwarte i otoczenia słucha muzyki z tobą :P Masz spis, poczytaj, obczaj co dla Ciebie najlepsze. Ja bym w tym budżecie wybrał raczej Superluxy HD669

Hmmm. Duża jest różnica między pół otwartymi a zamkniętymi? Kiedyś miałem pionierki M280 (chyba) i nic nie było słychać. Te Kossy otwarte i trochę słychać kompa / samochody za ulicą. Jak to będzie w tych półotwartych? Będzie jakakolwiek izolacja? Bo kurde te 669 do mnie nie przemawiają Designem i pałąkiem  :P

he?

Opublikowano

Po twojej stronie jakaś tam będzie, kwestia tego, że dźwięk wydostaje się do otoczenia, działa to tak jakbyś słuchał cicho na głośnikach :p

Opublikowano

Po twojej stronie jakaś tam będzie, kwestia tego, że dźwięk wydostaje się do otoczenia, działa to tak jakbyś słuchał cicho na głośnikach :P

Spoko, to mi nie przeszkadza bo i tak w całym domu mnie słyszą bo dre ryja :P A ze sceną jak tam w tych EVO jest? I czemu MK2 brać (nie wiedziałem, że inne wersje są). 

he?

Opublikowano

681 EVO to głównie basowe granie, jeśli chodzi o detale, scenę etc. lepsze będą HD669. Ale tak czy siak 681 evo nie będą złe, to nadal bardzo dobry sprzęt. MK2 mają więcej wyposażenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...