Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się wracać do CA?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie ziomeczki ;v

Ostatni raz temu grałem w CA pół roku,czy opłaca się wracać do CA i czy coś fajnego wprowadzili ;c?

Opublikowano

Raczej nie. Wszystko zwalili. Teraz to nawet gra nie daje żadnej przyjemności. Każdy biega z czym chce. Dual nubków i dzieci z turretami jest masa.

Opublikowano

ja wróciłem w połowie listopada i mi się podoba,wystarczy mieć elitę albo wchodzić na ogarnięte pokoje i się fajnie gra ,a do tego 0 haxów :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Ja wróciłem do tej gry w grudniu i mi się gra naprwdę dobrze. Gram główie eli pro z elitą i name roomem no dual spec i gra się naprawdę przyjemnie. 0 hacków.

Opublikowano

Wróciłem i szybko zrezygnowałem. To już nie to samo CA. Hacków może brak, ale teraz jak udostępnili wszystko w sklepie za GP to tragedia 

9368_gold.png

Opublikowano

Wróciłem miesiąc temu, i zbytnio zadowolony nie jestem. Po reboocie to schodzi na dno, Dev. Team myśli tylko o tym jak zarobić więcej kasy i myślą sobie tak: 'o, daliśmy im gear na perma za nx, wszyscy sobie na perma kupili, to pora zrobić item lepszy od tego by znowu kupili na perma!' = w ostatnim updacie wyszedł 3 slot dla speca i plecak nieodejmujący speeda =D

Za szybko się expi, wszystko jest dostępne - GRA SIĘ ZA ŁATWO. Chyba lepiej było jak większość biegała praktycznie bez gear speeda, a teraz większość 22%+, w ręce CQB duale max set założony i turret postawiony. Zbyt dobrze jest, przez to ta gra spada. Dawniej się trzeba było ofarcić by zdobyć speca na perma czy jakąś broń ze skrzynki, teraz to sobie ** wszystko kupisz i to przez pół ceny bo się dostaje kupony zniżkowe 50% co 5 rang ......

Opublikowano

Wróciłem miesiąc temu, i zbytnio zadowolony nie jestem. Po reboocie to schodzi na dno, Dev. Team myśli tylko o tym jak zarobić więcej kasy i myślą sobie tak: 'o, daliśmy im gear na perma za nx, wszyscy sobie na perma kupili, to pora zrobić item lepszy od tego by znowu kupili na perma!' = w ostatnim updacie wyszedł 3 slot dla speca i plecak nieodejmujący speeda =D

Za szybko się expi, wszystko jest dostępne - GRA SIĘ ZA ŁATWO. Chyba lepiej było jak większość biegała praktycznie bez gear speeda, a teraz większość 22%+, w ręce CQB duale max set założony i turret postawiony. Zbyt dobrze jest, przez to ta gra spada. Dawniej się trzeba było ofarcić by zdobyć speca na perma czy jakąś broń ze skrzynki, teraz to sobie ** wszystko kupisz i to przez pół ceny bo się dostaje kupony zniżkowe 50% co 5 rang ......

gra nadal dużo,i dużo nowych gra xD,niektórym wysokim rangom widać że się gra znudziła :P

Opublikowano

gra dalej duzo nawet nad ranem są roomy,a popołudniu cały w1 pełny i pół w2,o fireteam i reszcie nie wspomnę :D

Opublikowano

jak to nie jak grają z każdego zakątka świata?!­

Oprócz EU jest jeszcze RU i NA i może jakiś inny.

Na naszym Eu grają głównie Turcy, Polacy, Niemcy, Żydzi.

kiedy bd nowe rangi?­

Nie będzie nowych rang, bo gra nigdy się nie kończy, bo ostatni lvl można zawsze stracić.

Gra idzie do przodu, są dodawane nowe rzeczy itd. Niestety Nexon to wszystko niszczy bo interesuje ich tylko kasa.

Staram się grać z klanem, i na roomach bez duali i innych gówien.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Tak jak piszą inni dołączam się do tego ;) Nexon spartolił wszystko. Ledwo ranga SSG biega z specem, medami, turetem i minigunem. Do tego kiedyś jak ktoś miał CQB to od razu miał kika teraz to jak ktoś ma Duale oraz Orhtusy to ma od razu kika. Moim zdaniem gra zeszła trochę na psy ale gram w nią bardzo długo i mimo to gram i nie rezygnuję z niej choć no czasami ciśnienie skoczy w górę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...