Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam możecie mi powiedzieć czym konto kangga eune było expione bo dostałem bana, a wczoraj używałem tylko L# na customie od czego jest większe prawdopodobieństwo??

Bo niedawno zakupiłem to konto.

Opublikowano

Najprawdopodobniej konto to zostało oflagowane za używanie programów trzecich.

Osoba ta była trochę sprytniejsza i dowiedziała się, że prędzej, czy później konto zostanie zablokowane.

Postanowiła je sprzedać, a Ty je kupiłeś.

Teoria jedna z możliwych i bardziej bym na nią stawiał.

@Edit:

Wszystko jasne.

Konto było expione przy pomocy programu VoliBot.

Same przegrane, zawsze gra premade w 5...

Nie dziwię się w sumie, bo osoba używająca tego programu do levelowania, nie używała przy okazji mózgu...

Jeśli konto było zakupione na Allegro, to złóż sprawę tej osobie.

Swoją drogą:

Kto mądry expi konto na VoliBocie 24/7 bez żadnej przerwy i to w dodatku premade 5?

Dat logic. xD

Opublikowano

To konto zdecydowanie było expione na BOL/L# zobacz w historię gier - same lossy na botach i w każdej grze kończy z 0/0/0, 1lv.

Opublikowano

Nie warto teraz kupować czysty kont bez skinów i dywizji w 99,9% volibot 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Volibot to raczej nie jest, gdyż jest on używany głównie do AutoSharpotting a skrypt ten gra i to bardzo dobrze jak na bota (często triple czy quadry mi robił jak zerkałem- jako Annie grał).

Te konto "Kangga" było levelowane na płatnym już programie ReffBoost czy jakoś tak. On niby jest w opcji darmowej ale strasznie ograniczone opcje levelowania ale chyba cracki są.

Program po prostu gra premade wszystkimi kontami jakie wpiszesz do pliku accounts.txt i stoi na środku mapy dominion a jak 5v5 to w sumie nie pamiętam gdzie.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Refboo.st już od dawna nie działa ;). Stawiałbym, że konto było levelowane na jakimś prywatnym skrypcie, lub płatnym.

Pozdrawiam

K2yjCFw.png

Opublikowano

Przecież volibot nadal działa;)

Natomiast twój mozg juz nie.

Opublikowano

Jak się nie używa mózgu to tak się kończy .. Twój błąd bo nie sprawdziłeś konta przed jego zakupieniem :)

Opublikowano

Odpowiadałem @hubik212 "mozgu"...

Skoro odpowiadałeś @hubik212 który napisał o refbooscie to czemu ty piszesz mu, że volibot dalej działa? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...