Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z reinstallem

Zeqter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z LOLem. Wczoraj zaktualizowałem go, pograłem sobie, wieczorem chciałem znów odpalić LOLa, niestety wyskakiwało tylko logo, znikało i nic dalej. W końcu zirytowany postanowiłem dokonać reinstalacji, wszedłem w dodaj/usuń program, dałem usuń league of legends, skasowało mi, ale bez okienka deinstalacji, czyli takiego jak przy instalowaniu LOLa, nic to nie dało, więc usunąłem ręcznie. Teraz podczas próby pobrania od nowa lola, wyskakuje mi komunikat "INNA WERSJA TEGO PRODUKTU JEST JUZ ZAINSTALOWANA NA TYM KOMPUTERZE. NIE MOŻNA KONTYNUOWAĆ INSTALOWANIA TEJ WERSJI. ABY SKONFIGUROWAĆ LUB USUNĄĆ INSTNIEJĄCĄ WERSJĘ TEGO PRODUKTU, UŻYJ APLIKACJI DODAJ/USUŃ PROGRAMY Z PANELU STEROWANIA" tylko w tym problem, że już to zrobiłem, ale nie wyskoczyło mi wtedy to okno od LOLa do uinstalu, teraz już tego nie ma, wszystko zostało usunięte z komputera, co zawierało chociaż część nazwy League of legends. Proszę o pomoc!

Opublikowano

tylko format zostaje ? 900 gb sie pojdzie walic :///     moze sie jeszcze ktos znajdzie kto to mial i rozwiązał ten problem poza formatem

Opublikowano

­Wystarczy, że usuniesz League of Legends z rejestru i zrestartujesz komputer.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...