Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet do 60zł

Szanjo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki internet do 60zł? Mieszkam w okolicach Białej Podlaskiej, obecnie mam ferlab ale to jest poprostu g****o! Myślałem o plus lte bez limitu dla mnie za 50zł ponieważ mam telefon u nich ale czytałem dużo negatywnych opini a pozatym nie jestem w zasiegu LTE. Myślę obecnie o plusie 60zł nielimitowany lte i jestem w zasięgu lub też mogę wybrać tmobile 40gb lte za 60zł. Piszcie jakiego opertatora wybrać lub polećcie mi cos innego daje plusy

Internetu używam do metina,cs,yt,fb

44883245864358281345.png

Opublikowano

Nie masz tam Vectry, Netii, UPC ? Coś ze stałym łączem ? Mobilny i radiowy internet zawsze będzie gównem w porównaniu do normalnego łącza

Opublikowano

Vectra i UPC chyba kablówka jest? Multimedia może? Nie masz w okolicy?

Łącza telefonicznego to wymaga chyba tylko Orange i Netia bo ciągną po tych samych liniach. Zresztą taka opłata to chyba 10 złotych, przynajmniej kiedyś tak było, może teraz podnieśli.

Opublikowano

Chcesz dobrego neta czy najtańsze byle gówno gubiące zasięg z pingiem 2k ?

nie gubi przynajmniej mi zasiegu i ping jest na przyzwoitym poziomie

jak dla mnie lte czy nie lte to po prostu sciema  poki co nie w polsce gdzie nie ma odpowiednich nadajnikow by miec jakies normalne dl/up, chyba ze mieszkasz w wiekszym miescie

­

Opublikowano

True odpowiedź jest jasna. Widze posty tu nabijasz. Czekam na propozycje a nie zbedne pytania. Interne do 60zl

Ja jak już napisałem mam telefon w plusie z internetem 1GB. Wsadziłem karte do urządzenia usb i włączyłem do kompa. Pograłem w CS 1.6 ok 2h straciłem przy tym 150mb a ping wahał się od 50-80

44883245864358281345.png

Opublikowano

Jeśli masz zasięg od Vectry To bierz Vectre sam bym wybrał ten internet ale niestety w mojej miejscowosci nie łapie.

Opublikowano

True odpowiedź jest jasna. Widze posty tu nabijasz. Czekam na propozycje a nie zbedne pytania. Interne do 60zl

Ja jak już napisałem mam telefon w plusie z internetem 1GB. Wsadziłem karte do urządzenia usb i włączyłem do kompa. Pograłem w CS 1.6 ok 2h straciłem przy tym 150mb a ping wahał się od 50-80

jak jesteś w zasięgu play to oni wprowadzili że nie ma żadnego limitu danych nawet na hspa. sam mam bo u mnie nie moge mieć nic innego niż mobilke, ale play ogólnie chodzi po 15 mb/s w nocy, w dzień 10 do 12. i nie musze sie martwić o limit.

Age is just a number :)

Opublikowano

Napisałem do vectry i upc czy w mojem miejscowości jest zasięg jeśli nie to wybiorę Tmobile 70gb bo play bez limitu 70zł

44883245864358281345.png

Opublikowano

W Play Internet na kartę masz za 45zł bez limitu albo takie różne jak weekendy bez limitu, przeglądanie internetu za 5zł itp.

Opublikowano

A można link do jakiegoś urzadzenia lte? Dostałem odp od Vectry ze nie ma u mnie sygnału z UPC będzie pewnie tak samo

44883245864358281345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...