Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prośba

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam narodził mi się pomysł aby otworzyć dodatkowy pod dział w darkorbit Prywatne servery będą tam pliki serverowe zapowiedzi serverów pomoc w stawianiu serverów co wy na ten pomysł ? obiecuje poprowadzić wątek pomocy dla serverów 

PSlqjGC.png

Opublikowano

Byłbym za,ostatnio jest ruch w te stronę i taki dział by pomógł.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

tym się kieruje bugi boty to już przeszłość a chiał bym dać życie w dział i promować prywatne servery zobaczcie co bp robi cały czas idą na dno dziś osłona z profilu pilota nie działa batki na 4-4 a na 4-3 nie ma i inne bug a o lagi to już wgl

PSlqjGC.png

Opublikowano

tym się kieruje bugi boty to już przeszłość a chiał bym dać życie w dział i promować prywatne servery zobaczcie co bp robi cały czas idą na dno dziś osłona z profilu pilota nie działa batki na 4-4 a na 4-3 nie ma i inne bug a o lagi to już wgl

4 batki na 5-3 to bardzo dobry pomysl akurat

a co do (bossa) batka na 4-4 to jest jeden i to losowo na mapach 4-x

Opublikowano

Jeżeli to ma pomóc przywrócić dawną grywalność gry, to jest ZA. Może ktoś zrobi priva starego serwera. Jak coś to jestem chętny pomóc.

cupakgame.jpg

Opublikowano

Popieram, bardzo taki dzial by sie przydał. Na epvp istnieje taki dzial i sie cieszy dosc sporą odwiedzalnoscia. Jestem ZA.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

witam narodził mi się pomysł aby otworzyć dodatkowy pod dział w darkorbit Prywatne servery będą tam pliki serverowe zapowiedzi serverów pomoc w stawianiu serverów co wy na ten pomysł ? obiecuje poprowadzić wątek pomocy dla serverów 

nie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...