Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ostatnią misją w GTA IV

PiratekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cześć, pytam sobie od jakiegoś czasu w gta iv, wybrałem pracę z dimitrim a nie zabicie go. Potem zabili romka, ja mam zabić D. robiłem tą misję już chyba z 20 razy i ciągle mam problem z dostaniem się do helikoptera z tym czarnuchem. Jakieś rady czy coś? Wszystko mam na maxa, wiec nie mam jak zmniejszyć już fpsów.

sygna.gif

Opublikowano

Tyle to wiem, napierdzielam spacje szybko, ale to nic nie daje. Jedynie kamera się zmienia co chwilę, sterowania nie zmieniałem.

sygna.gif

Opublikowano

Naciskanie spacji nic nie da. GTA 4 robione jest pod xboxa 360 i tam klikanie jest inne.

Jeśli masz dobry komputer i Ci chodzi na full ustawieniach i rozdzielczości to musisz czymś obciążyć kompa, np. włączając inną grę.

W GTA 4 fps'y muszą być niższe niż 30. Najlepiej z 15, żeby lagowało. Nie musisz całą misję mieć w 15 fps tylko ten moment. Wtedy naciskanie spacji powinno pomóc i Niko powinien wejść do helikoptera.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...