Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz

Rastam123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam takie pytanie, różnica między bloody v7 a bloody v7m to tylko cena i to, że jedna jest optyczna a druga laserowa?
Oraz czy te wszystkie modele bloody, tj. v5, v7, v8 różnią się tylko kształtem? Pozostała specyfikacja jest identyczna? ;)

Edit: Nadal opłaca się ją brać, czy może znajdzie się coś lepszego w podobnej cenie?

Opublikowano

Bierz V7. Sam ją mam od jakiegoś czasu i jedyne wady jakie w niej dostrzegłem to :

1. Co jakiś czas ją czyść od spodu czyścić bo  się brudzi jak każda mysz ale ta dość często ( spokoje wyczyścić ją możesz po prostu przejeżdżając po niej palcem łatwo brud schodzi ).

2. Fajnie się w łapie trzyma bo ma dobry kształt jednak jak na taką szybką myszkę w tej cenie nie może być tak kolorowo - jest lekko mozolna znaczy bez podkładki nie ujedziesz.

Ale spokojnie jak najbardziej polecam tą myszkę. Tylko 2 wady wymieniłem bo za taką cenę to i tak się przyczepiam o byle błahostki. Bierz ją śmiało jak najbardziej polecam.

Opublikowano

także polecam bloody v7

Aktualnie tą którą mam to Bloody Sniper ZL5 i jestem bardzo zadowolony. Dobra do strzelania bo po boku masz przycisk że ruch myszki jest tak wolny że spokojnie można sobie przycelować dokładnie (przydatne do sniper elite itp)

Polecam jeszcze myszkę

http://www.morele.net/mysz-a4-tech-evo-xgame-laser-oscar-x760-blue-fire-usb-266960/

ale jeśli chcesz naprawdę dobrą to tylko Bloody v7 albo ZL5

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Nigdy nie Bloody. A już na pewno nie jeżeli masz zamiar grać w CS:GO. Sensor ma tak tragiczny, że nadaje się jedynie do wyrzucenia. Mój kolega miał w Distinguished Master Guardianie, całe treningi pamięci mięśniowej poszły się ( za przeproszeniem ) je*ać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...