Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągle mam lagi - pomożecie?

12345c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z lagami w Tera gdy jest dużo osób obok mnie albo czasem może mnie lagować jak jestem sam -.- 

nie moge grać niczego innego oprócz kumasylum mam wszystko na very low a i tak są lagi moje parametry kompa to

Procek - Intel® Pentium® CPU G630 @ 2.70HGz 2.70 HGz

Karta Graficzna - AMD Radeon HD 6450

DirectX - 11

Ram - 4GB

Miejsca - 200gb jakoś

System - Windows 7 

a to wymagania tery jakby komuś się nie chciało szukać ;x 

Minimalne wymagania sprzętowe:

• Procesor: Intel Pentium D 820 2.8GHz / ATI Athlon LE-1660 lub lepszy

• RAM: 2GB

• Karta graficzna: NVIDIA GeForce 315 512MB / ATI Radeon HD 5450 512MB lub lepsza

• Dysk twardy: 50 GB wolnego miejsca

Chyba te minimalne spełniam może troche lepiej albo się myle nie znam się dobrze na kompach proszę o pomoc czy to wina mojego komputera czy Tery że mam lagi a jeśli moja to co moge zrobić oprócz kupna czegoś nowego jakiś program czy coś z góry dziekuję za pomoc ;x

Opublikowano

Najprawdopodobniej procek nie wyrabia, minimalnie jest 2.8 a ty masz 2.7, do tego te wymagania (prawdopodobnie) zostały podane na początku gry, do tego czasu mogło dojść wiele poprawek, patchów przez co wymagania się zwiększyły.

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Masz możliwość OC (overclocking) proca ? na jakieś 3.0 ? :D Tylko jak nie potrafisz to nawet o tym nie myśl ! Jest jeszcze inna opcja zmniejsz ilość fps na jakieś min 20 czy coś i włącz v-sync

Opublikowano

Masz możliwość OC (overclocking) proca ? na jakieś 3.0 ? :D Tylko jak nie potrafisz to nawet o tym nie myśl ! Jest jeszcze inna opcja zmniejsz ilość fps na jakieś min 20 czy coś i włącz v-sync

a jak ?x d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...