Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook - obserwowanie

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Mam pytanie dotyczace obserwowania na facebooku.

Przykladowo.Mam kolege w znajomych na facebooku.

Co musze zrobic zeby tylko on nie widzial udostepnianych i pisanych postow przezemnie na mojej tablicy ?  [ nie chce blokowac mu mozliwosci pisania do mnie na pw]

ie068n.jpg
Opublikowano

Treści publikowane wcześniej ustawiasz czy mają być widoczne dla znajomych , czy dla wszystkich, czy tylko dla siebie, więc tylko tyle.

Jeżeli nie chcesz aby kolega cie widział wywal go ze znajomych i ustaw treść widoczną dla znajomych. Nie można wybierać poszczególnie osób, która może widzieć twoją opublikowaną treść.

Opublikowano

Treści publikowane wcześniej ustawiasz czy mają być widoczne dla znajomych , czy dla wszystkich, czy tylko dla siebie, więc tylko tyle.

Jeżeli nie chcesz aby kolega cie widział wywal go ze znajomych i ustaw treść widoczną dla znajomych. Nie można wybierać poszczególnie osób, która może widzieć twoją opublikowaną treść.

Da się :D 

Są 2 opcje, jednorazowa i wielorazowa:

Wielorazowa to przy publikacji klikasz tam gdzie ustawiasz publiczność posta itp dajesz więcej opcji potem ustawienia niestandardowe i w drugim polu wpisujesz tą osobę.

Jednorazowa to robisz listę znajomych i dodajesz tam wszystkich tylko nie tą osobę i potem przy publikacji ustawiasz zamiast publiczne to tą grupę właśnie. (w tym wypadku nie ma opcji żeby było publiczne) 

Opublikowano

W opcjach prywatności możesz zablokować sobie żeby on nie widział Twoich postów, prosta sprawa. Dasz radę, wierze. 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Da się :D

Są 2 opcje, jednorazowa i wielorazowa:

Wielorazowa to przy publikacji klikasz tam gdzie ustawiasz publiczność posta itp dajesz więcej opcji potem ustawienia niestandardowe i w drugim polu wpisujesz tą osobę.

Jednorazowa to robisz listę znajomych i dodajesz tam wszystkich tylko nie tą osobę i potem przy publikacji ustawiasz zamiast publiczne to tą grupę właśnie. (w tym wypadku nie ma opcji żeby było publiczne)

W opcjach prywatności możesz zablokować sobie żeby on nie widział Twoich postów, prosta sprawa. Dasz radę, wierze.

Tego nie wiedziałem macie +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...