Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Rexu

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że nie powinienem dawać samego linka do tematu na moin forum i mogłem wstawić treść na mpcforum, ale nie chciałem za każdym razem zmieniać w każdym temacie treści. To nie reklama sieci(może niezupełnie), ale reklama darmowych serwerów na danej umowie. Na moim forum nie ma nawet działów do innych gier tak jak jest na mpcforum Proszę o ub, postaram się zmienić posty, aby były jak najmniej reklamami sieci.

Admin Cienia
Opublikowano

Spamowałeś masowo tematami z reklamą, gdyby był to jeden wątek wtedy mógłbyś dostać unban.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Chciałem aby zobaczyło ofertę najwięcej ludzi. Nie ma uniwersalnego dzialu do tego postu a nadaję się do wszystkich działów, ponieważ możliwe jest hostowanie każdej z tych gier. Ktoś, kto gra w cs-a nie zajrzy do terrarii i vice-versa, prawda? Przepraszam, jeżeli to w takim stopniu naruszyło regulamin forum. Proszę przynajmniej o bana na miesiąc albo dłużej.

Opublikowano

Nie sądzę również, żeby reklama darmowych serwerów dla ambitnych ludzi była szkodliwa dla tak wielkiego forum jakim jest mpc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...