Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EXP ACCOUNT.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy mógłby mi ktoś pomóc z ustawieniem L# aby expił mi konto? Co ściągnąć, jak ustawić, co zrobić? Wynagrodzę limit like (14)+5 profil.

Opublikowano

Czesc!

Wystarczy, ze pobierzesz L# i zainstalujesz ten skrypt: http://www.joduska.me/forum/topic/8836-52-working-autosharpporting-smart-autoplay-support-bot/?hl=volibot

Do tego pobierz Volibota; http://www.joduska.me/forum/topic/10188-opensrc-volibot-autoqueuer-consolegui/

Instrukcje masz wszedzie w tematach podane, nie ma nic prostrzego od skonfigurowania go.

Mozesz rowniez zainstalowac evade/masteractivator dla lepszego efektu w grze, autoshaporting bedzie Ci grac supportami gry ( najlepiej boty, oraz Annie ) wygrywajac z tego wiekszosc. Mozesz wbic 30 lvl w calkiem krotki okres czasu, zwlaszcza, gdy kupisz Exp Boosta. 

Powodzenia.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Czesc!

Wystarczy, ze pobierzesz L# i zainstalujesz ten skrypt: http://www.joduska.me/forum/topic/8836-52-working-autosharpporting-smart-autoplay-support-bot/?hl=volibot

Do tego pobierz Volibota; http://www.joduska.me/forum/topic/10188-opensrc-volibot-autoqueuer-consolegui/

Instrukcje masz wszedzie w tematach podane, nie ma nic prostrzego od skonfigurowania go.

Mozesz rowniez zainstalowac evade/masteractivator dla lepszego efektu w grze, autoshaporting bedzie Ci grac supportami gry ( najlepiej boty, oraz Annie ) wygrywajac z tego wiekszosc. Mozesz wbic 30 lvl w calkiem krotki okres czasu, zwlaszcza, gdy kupisz Exp Boosta. 

Powodzenia.

Mój angielski jest na mocno podstawowym poziomie, gdzie w tych tematach jest download? Skąd pobrać L#?

@albicoolvod

Opublikowano

Mój angielski jest na mocno podstawowym poziomie, gdzie w tych tematach jest download? Skąd pobrać L#?

@albicoolvod

Juz pomagam na PW...

///

Ze wzgledu na wolny czas postaram sie dzis zrobic poradnik do tego-tak 4fun.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Juz pomagam na PW...

///

Ze wzgledu na wolny czas postaram sie dzis zrobic poradnik do tego-tak 4fun.

Kolega chyba zrezygnował, czekam na dalszą pomoc.

ps.

@albicoolvod

Opublikowano

Kolega chyba zrezygnował, czekam na dalszą pomoc.

ps.

Pisalem poradnik, troche mi to zajelo... dzieki za cierpliwosc -.-

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Przy obecnej prędkości Volibota będziesz expił konto 3 lata :)

2zgg6rn.png

Opublikowano

Juz wszystko dziala ja juz boce chyba 3 czy 4 dzien po kilka godzin wbil mi 4 lvle od 11 do 15 zostawiam po 5-6h gra na Medium Boty i Aramy zarobilem juz ok.6k :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pobierasz Volibot'a (tego z joduska.me)

Pobierasz skrypty do L# takie jak ; AutoSharpporting,Evade,Oracle linki znajdziesz na joduska.me albo ktos ci podesle :P

I pobierasz plik QuickSimpleYetSoSharpAutoF5Presser

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaznaczasz te skrypty w L# 

Odpalasz QuickSimpleYetSoSharpAutoF5Presser

I w Volibot'cie w account.txt wpisujesz LOGIN|HASLO|ARAM            (gdzie aram mozesz sobie zmienic)

w Settings ustawiasz swoj serwer,lokalizacje LoL'a itd. chyba sobie poradzisz

I zalaczasz Volibot'a :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...