Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy sezon nowe ywizje, pomocy

Piecu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jezeli mialem silver III w 4 sezonie

to w 5 po wygraniu 9/10

10/10 mam szanse na

gold lub przynajmniej silver 1?

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Tak masz szansę,lecz to też zależy od twojego mmr.Ale i tak masz realne szanse ;)

czy w mmr (pierwsze 10 gier) wliczają sie kda

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Ja bym na Gold/Silver I nie liczyl...

Brat mial Gold III, wygral 5/10 i wrzucilo go do bronzu....

Slabo rozstawia... Ja niestety nie zdazylem zagrac (Gold mialem), 

bo wpadl Perm Ban...

­Keelah se'lai

Opublikowano

Ja bym na Gold/Silver I nie liczyl...

Brat mial Gold III, wygral 5/10 i wrzucilo go do bronzu....

Slabo rozstawia... Ja niestety nie zdazylem zagrac (Gold mialem), 

bo wpadl Perm Ban...

to twój brat chyba miał pecha bo ja też miałem gold 3 i po 6/10 wygranych wrzuciło mnie znowu do golda 3 :)

Na spokojnie wbije Cię do silvera 1 lub wyżej O ILE będziesz miał na tyle szczęścia i uda Ci się wygrać te 9,10/10 ^^

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

slabizna mmr i tyle. a po drugie jak by w goldzie i wjebalo go do brazu to tak czy siak jezeli zasluguje na niego to by spokojnie weszedl.

nie wiem jakim to trzeba byc unskillem [ bez obrazy ] zeby byc w brazie/silverze/goldzie gdzie ja soraka pod adc keruje spokojnie.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

slabizna mmr i tyle. a po drugie jak by w goldzie i wjebalo go do brazu to tak czy siak jezeli zasluguje na niego to by spokojnie weszedl.

nie wiem jakim to trzeba byc unskillem [ bez obrazy ] zeby byc w brazie/silverze/goldzie gdzie ja soraka pod adc keruje spokojnie.

Spokojnie, juz ma Silver I :D

Co do tematu, to mozliwe, ze Cie wrzuci do tego golda, ale tak jak powiedzialem ja bym

na za duzo nie liczyl, bo lepiej liczyc na silver i dostac Suprise, niz na Gold i byc zawiedzionym :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

­Jeśli miałeś dobre MMR to raczej Cie tak wrzuci, ja skończyłem S4 na silverku i tylko po 3 wygranych na 10 trafiłem do brąz 1, więc nie jest tak źle przy tym że dostaję czasem tylko 30 pkt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...