Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo dziwny problem z komputerem :/

zikkik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponieważ właśnie przed chwilą miałem dziwny problem że dwa razy robiło mi się naprawianie systemu :/ po którym usunęły się konta innych użytkowników oprócz mojego ale za to na moim koncie zmieniło się hasało na stare. Wyświetlacz wydaje się jakiś taki ciemniejszy chociaż ustawiona jasność jest na 100%. I jeszcze pojawił się problem ze skype ponieważ mam cały czas tylko niebieski ekran i nie mogę się zalogować :/ ! Proszę o pomoc !

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

Za mało informacji,podaj jaki masz system,procesor,karte graficzna itd

Na pierwszy rzut oka mi to wyglada na wirusa,najpierw zrób format to powinno ogarnąć system co do jasności ekranu to albo monitor już się zaczyna psuć(miałem taki sam problem) albo karta graficzna.Ale z tą jasnością to bardziej obstawiałbym monitor najpierw napisz konfiguracje kompa,zrób format i zobaczymy co dalej.

Opublikowano

Ogólnie już problem naprawiony miałem jakiegoś wirusa bo coś mi wykryło co do cofnięcia zmian ustawień nie mam pojęcia jak to się stało ale nawet komputer wydajniejszy się zrobił. Co do jasności po prostu miałem inne ustawienie użycia baterii. Ze skype też już naprawiłem więc temat do zamknięcia :D 

130112090110516685_f14_0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...