Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rengar

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest dobry, może wyskoczyć z krzaków i szybko zabić przeciwnika. Typowy assasin. W daje mu dość dużo, ale z samego tego nie wyżyje. W late oneshootuje prawie każdego carry ;)

Opublikowano

Jest dobry, może wyskoczyć z krzaków i szybko zabić przeciwnika. Typowy assasin. W daje mu dość dużo, ale z samego tego nie wyżyje. W late oneshootuje prawie każdego carry ;)

A przyda sie zeby pomoc midowi gdy sobie nie radzi?

­

Opublikowano

A przyda sie zeby pomoc midowi gdy sobie nie radzi?

­

Tia, wyskakujesz na ulcie(lub z krzaków, flash na koniuszku krzaka, żeby był zasięg) i na jakby 2 lvlu E root i spokojnie zabijacie

Opublikowano

Tia, wyskakujesz na ulcie(lub z krzaków, flash na koniuszku krzaka, żeby był zasięg) i na jakby 2 lvlu E root i spokojnie zabijacie

A wytlumacz mi jedne jezeli mozesz, mam 4 stacki, walne E zeslowuje, zdobywam 5 stackow i moge od razu walnac E zeby zestunowac?

­

Opublikowano

A wytlumacz mi jedne jezeli mozesz, mam 4 stacki, walne E zeslowuje, zdobywam 5 stackow i moge od razu walnac E zeby zestunowac?

­

Tak. Przynajmniej Q tak działa, ale E chyba też

Opublikowano

Jak ktoś jest słaby to na 1 lvl go zabijesz dzięki 3 krzakom. 

+ogromny dmg

+slow

+snear

+heal

+niewidzialność

+doskok

­

ta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...