Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] DadekDesign

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dadek nie ma dostępu do forum i prosił mnie o napisanie odwołania: 

,,Cześć, z tej strony DadekDesign. Chciałbym odwołać się do bana, bo sądzę, że dostałem go niesłusznie. Jestem użytkownikiem MPCforum od paru lat i nigdy nic złego nie zrobiłem.
Sygnaturę widział inny moderator, który nawet upomniał mnie, żebym usunął z niej odnośnik do owego forum (i podkreślam - nie dostałem bana), a na profilu było kilku użytkowników z rangą moderatora i nikt nie dał mi bana. Forum, które było w stronie "o mnie", jest po części moim projektem (razem z dwoma innymi użytkownikami) i uważam, że to tak, jakbym dodał temat w forum "projekty stron użytkowników" i dostał za to bana - według mnie to jest nie fair.
Proszę o wyjaśnienie całej sytuacji. Pozdrawiam, Dawid."

Opublikowano

Moderator nie może banować za sygnaturę oraz profil "O mnie" więc mógł Cię tylko upomnieć, lecz usunąłeś tylko odnośnik, nie reklamę.

Rozumiem, że to forum jest twoim projektem, lecz stanowi konkurencję dla MPCforum, są tam działy takie jakie są też i na MPC!­

No ale dostaniesz ode mnie szansę, tylko już nie reklamuj tego forum na MPC! 

Pozdrawiam, Wilczek

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...